Home Sports To All Day Powder Party στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού συνεχίζεται

To All Day Powder Party στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού συνεχίζεται

Kelaria, ParnassosΠερισσότεροι από 5.500 χιονοδρόμοι και φίλοι του βουνού επισκέφτηκαν το περασμένο Σάββατο το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για…All Day Powder Party που διοργάνωσε με επιτυχία το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και η ΕΤΑ.
Xιονοδρόμοι και επισκέπτες κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ χωρίς διακοπή το χιονοδρομικό, ενώ το σκι στο φρέσκο και άφθονο ανοιξιάτικο χιόνι του Μαρτίου ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους.
Χαρακτηριστικό της ημέρας η αδρεναλίνη και το αμείωτο κέφι, στο οποίο συνέβαλαν οι μουσικές των djs, το φαντασμαγορικό  θέαμα των πυροτεχνημάτων και των λαμπαδηδρομιών καθώς και το ζεστό κρασί που προσφέρθηκε στους επισκέπτες.
Η μέρα κύλησε με σύμμαχο τον καλό καιρό και έκλεισε με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, που αποτέλεσε, για όλους όσους ήταν στο βουνό, ένα υπέροχο θέαμα από την κορυφή του Ηρακλή και του Βάκχου.
Το πάρτι είναι η αφορμή για μια ανοιχτή πρόσκληση του Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού σε όλους και για τις επόμενες ημέρες αφού ο καιρός και το χιόνι είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για όλα τα χιονοδρομικά σπορ.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.