Αρχική Αεροπορικά Νέα Capital + Vision μια φιλόδοξη προσπάθεια

Capital + Vision μια φιλόδοξη προσπάθεια

Capital + Vision ConferenceΣυνέδριο με το όνομα Capital + Vision, θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, στις 23-25 Σεπτεμβρίου, 2011, με διοργανωτές το  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, την Εφημερίδα «Κεφάλαιο», τη πύλη Capital.gr και την εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε.

Το πολυσυνέδριο Capital + Vision επιχειρεί το πάντρεμα της επιχειρηματικότητας με το όραμα μιας καλύτερης κοινωνίας και το πετυχαίνει με την κινητοποίηση που δημιουργεί η συμμετοχή δεκάδων φορέων, μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), επιχειρήσεων και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.
Επιδίωξη των οργανωτών είναι το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών στις 23, 24 & 25 Σεπτεμβρίου να μετατραπεί σε «επιχειρηματικό» μελίσσι, όπου όλοι οι χώροι θα έχουν δοθεί σε φορείς και επιχειρήσεις προκειμένου να καλέσουν τους συνεργάτες, ή πελάτες τους σε εκδηλώσεις, ημερίδες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, πάντα γύρω από τα θέματα του χρήματος, των επενδύσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της αειφορίας, της καινοτόμας τεχνολογίας, της εταιρικής ευθύνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και ό,τι άλλο μπορεί να ταιριάξει στο όραμα ενός καλύτερου αύριο.

Κύριος επικοινωνιακός στόχος είναι να ζυμωθούν οι επισκέπτες των διαφόρων φορέων,  με αποτέλεσμα το κοινό του κάθε φορέα/επιχείρησης που συμμετέχει να γνωρίσει από κοντά και τους άλλους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, δηλαδή εσάς! Περισσότεροι από 10,000 επισκέπτες αναμένεται να παρευρεθούν στο Capital + Vision.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.