Αρχική General Το Hilton Αθηνών συμμετέχει και φέτος στην «Ώρα της Γης»

Το Hilton Αθηνών συμμετέχει και φέτος στην «Ώρα της Γης»

AthensHiltonΤο Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο θα ενώσουν τις «δυνάμεις» τους, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αυτό με μια απλή πράξη: κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα. Και φέτος, το Hilton Αθηνών θα συμμετάσχει σε αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF (World Wildlife Fund), που συμβολίζει ότι όλοι εμείς μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.
Η Ώρα της Γης απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα. Ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ και κάθε χρόνο έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Και φέτος, καλούμαστε να δράσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τις «φωνές» τους για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας. Πέρυσι, συμμετείχαν 128 χώρες, κάνοντας την «Ώρα της Γης 2010» την πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία ενάντια στην κλιματική αλλαγή από άποψη συμμετοχής. Το 2011 αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.
Το Hilton Αθηνών, ακολουθώντας την πολιτική της Hilton Worldwide,  αντιμετωπίζει σοβαρά την περιβαλλοντική του ευθύνη, συμμετέχοντας πάντα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Έτσι λοιπόν, και φέτος, ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός του ξενοδοχείου θα σβήσει για μία ώρα, τα εστιατόρια και τα μπαρ θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους «υπό το φως των κεριών» ενώ θα γίνει ειδική ενημέρωση και στους πελάτες, ώστε να σβήσουν τα φώτα των δωματίων τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.