Αρχική Ελλάδα Πάντα οι εκλογές βγάζουν πολύ πάθος

Πάντα οι εκλογές βγάζουν πολύ πάθος

Οι εκλογές βγάζουν πολύ πάθοςΑκόμα και όταν μιλάμε για την ανάδειξη διαχειριστή πολυκατοικίας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ανώτατο όργανο των τουριστικών πρακτόρων!

Με το χθεσινό μας άρθρο, “Φτάνουν πια τα “λαμόγια” στον τουρισμό”, θα περίμενε κανείς ότι θα είχαμε σήμερα δεκάδες σχόλια και απόψεις, από όπου θα βγάζαμε όλοι χρήσιμα συμπεράσματα.

Ή ακόμα θα είχαν καταγραφεί απόψεις υποψήφιων για τις εξελίξεις στον κλάδο και εν γένει στην τουριστική αγορά.

Απεναντίας σήμερα ήμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε απολογισμό για τα όσα έγιναν.

Αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε είναι ότι το άρθρο μας διαβάστηκε από χιλιάδες αναγνώστες στο Internet, το έχουν αναπαραγάγει άλλα δίκτυα και πολλοί το έκαναν “Like” στο Facebook.
Αλλά κανείς δεν τόλμησε να δεσμευτεί με γραπτό λόγο!

Ωστόσο είχαμε πολλά τηλεφωνήματα.

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών ήταν για να μας δώσουν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία μας, να αναδείξουμε και να προκαλέσουμε τα μέλη του ΗΑΤΤΑ να ψηφίσουν από το βάθος της συνειδήσης τους με σκοπό να κάνουν την διαφορά που απαιτούν οι καιροί μας.

Οι ελάχιστοι που καλέσαν για να διαμαρτυρηθούν ήταν αυτοί που εργάστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το ΗΑΤΤΑ, με πρώτο τον νυν πρόεδρο.

Πολύ θα θέλαμε να μπορούσαμε να αναπαράγουμε τις απόψεις και τις ιδέες που αναπτύχθηκαν – ήταν πολύ εποικοδομητικές.

“For the record”, με το χθεσινό μας άρθρο δεν υπονοήσαμε ότι το απερχόμενο συμβούλιο, και ιδιαίτερα ο πρόεδρος του, έκαναν “λαμογιές”. Απεναντίας έκαναν ότι μπορούσαν – ίσως κάποια πράγματα δεν ευόδωσαν ακόμα, κάποια άλλα δεν αναδείχθηκαν όσο θα έπρεπε και κάποια δεν έγιναν καθόλου.

Η άποψη μας είναι ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει περισσότερα αν δεν ήταν αυτοί, οι οποίοι με τον τρόπο τους και την χειραγώγηση που εξασκούν, καταφέρνουν να επηρεάζουν και να εμποδίζουν την πρόοδο.

Εξ’ άλλου γι αυτό στο άρθρο μας χθες λέγαμε “Ξέρετε το ποιόν και το ήθος του καθ’ ενός”.

Αυτοί δεν πήραν να διαμαρτυρηθούν, ξέρουν – όπως και όλοι εμείς οι άλλοι ποιοί είναι.

Γι αυτό δώστε την ψήφο σας σε αυτούς που την αξίζουν, προκειμένου να σας εκπροσωπίσουν επάξια, για το γενικό όφελος του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.