Αρχική Τουριστικά Γραφεία Νέα «πράσινα» καταστήματα από το Travel Plan

Νέα «πράσινα» καταστήματα από το Travel Plan

travel plan logoΜε αφορμή 30 χρόνια εμπειρίας και κατάρτισης στον χώρο του τουρισμού, το Travel Plan εγκαινιάζει 3 νέα «πράσινα» καταστήματα που έρχονται να προστεθούν στο δίκτυο του.

Τα 3 νέα «πράσινα» καταστήματα αποτελούν πρωτοβουλία του Travel Plan στον τομέα της περιβαλλοντολογικής επιχειρηματικότητας και εντάσσονται στις υπάρχουσες δράσεις της εταιρίας μας, η οποία συνεχίζει στην εφαρμογή αλλά και την ανάπτυξη «πράσινων» τεχνολογιών σε υπηρεσίες πληροφορικής και επικοινωνιών με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την αποδοτικότερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων. Τα «πράσινα» καταστήματα τα οποία εγκαινιάζονται αυτό τον μήνα είναι τα ακόλουθα:

Κολωνάκι, Σκουφά 24, τηλ. 210 33 33 350, Email :kolonaki@travelplan.gr”kolonaki@travelplan.gr
Πειραιά, Γρ. Λαμπράκη 126, τηλ. 210 33 33 360, Email :pireas@travelplan.gr”pireas@travelplan.gr
Περιστέρι, Παν. Τσαλδάρη 95 & Θεμιστοκλέους, τηλ. 210 33 33 500,
Email :peristeri@travelplan.gr”peristeri@travelplan.gr

Επισκεφθείτε σήμερα τα νέα καταστήματα και επιλέξτε ανάμεσα στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Travel Plan. Άμεση έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ταξίδια αναψυχής,  επιχειρηματικά ταξίδια, διοργάνωση συνεδρίων & εκδηλώσεων, οργανωμένα και μεμονωμένα πακέτα σε Ελλάδα & Εξωτερικό, εξωτικοί προορισμοί,  κρουαζιέρες στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κρατήσεις ξενοδοχείων, λίστα γάμου & γαμήλια ταξίδια και αθλητικά events πάντοτε με την σφραγίδα ποιότητας του Travel Plan.

Εξοφλήστε τις αγορές σας σε πολλές άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα και βγείτε διπλά κερδισμένοι!
To Travel Plan, είναι μέλος των Ελληνικών και Διεθνών Οργανισμών: ΙΑΤΑ, ASTA, HATTA, SETE, HAPCO, EFAPCO και διαθέτει πλήρη, υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συνδεδεμένο με διεθνή δίκτυα κράτησης πολλαπλών υπηρεσιών. Ενώ παράλληλα, είναι πιστοποιημένο με ΙSO 9001: 2008 από τον οργανισμό Lloyd’s Register Quality Assurance.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.