Αρχική Hotels Μύρισε…Πάσχα στα ανανεωμένα Louis Hotels στην Κέρκυρα!

Μύρισε…Πάσχα στα ανανεωμένα Louis Hotels στην Κέρκυρα!

Louis Kerkyra GolfΜοναδικές προσφορές για οικογένειες!

Φέτος απολαύστε το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα στην όμορφη Κέρκυρα και στα ανανεωμένα Louis Hotels για αξέχαστες και ταυτόχρονα προσιτές διακοπές.
Πιο συγκεκριμένα, στο Louis Corcyra Beach****, σε ένα καταπράσινο και γραφικό σημείο στα Γουβιά και στο Louis Kerkyra Golf**** στις Αλυκές, ακριβώς δίπλα από το κέντρο της πόλης, μετά από ένα ευρύ πρόγραμμα ανακαινίσεων και εκσυγχρονισμού τόσο στα δωμάτια όσο και στους χώρους υποδοχής και φαγητού, θα «αισθανθείτε» σαν το σπίτι σας!  Τα άνετα δίχωρα δωμάτια ιδανικά για οικογένειες, οι καλαίσθητοι χώροι, η ποικιλία γεύσεων, η ζεστή φιλοξενία και εξυπηρέτηση θα σας …ανανεώσουν,  χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης ταυτόχρονα!
Ιδιαίτερα για τις οικογένειες, φέτος πραγματικά «συμφέρει», αφού προσφέρονται πακέτα 3ήμερων και 4ήμερων διανυκτερεύσεων για την περίοδο 21/04/2011 έως 26/4/2011, από 264€ το άτομο με ημιδιατροφή και τα δύο παιδιά δωρεάν. Στις τιμές περιλαμβάνεται και μεταμεσονύχτιο εορταστικό δείπνο με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνοδεύουν την παραδοσιακή Μαγειρίτσα, καθώς και εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με αρνί σούβλας, πλούσιο μπουφέ, ζωντανή μουσική και χορό για μικρούς και μεγάλους!
Τέλος, αξίζει να επισκεφτεί κανείς την ιστοσελίδα των ξενοδοχείων, στη διεύθυνση  www.louishotels.com και να προχωρήσει σε έγκαιρη κράτηση απολαμβάνοντας ειδικά προνόμια, ή στο Facebook και στο Flickr των Louis Hotels, ενώ αναλυτικές πληροφορίες και κρατήσεις πραγματοποιούνται από τις 9-5 στο τηλέφωνο 210 3749000 ή απευθείας στα τηλέφωνα των ξενοδοχείων (Louis Corcyra Beach: 26610 90196 στο Louis Kerkyra Golf: 26610-24030).
Μέλος του Ομίλου Louis, με παρουσία 76χρόνων στον τομέα του τουρισμού, η Louis Hotels διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.