Αρχική Airlines News Θερινό πρόγραμμα Lufthansa 2011: περισσότεροι προορισμοί- περισσότερες πτήσεις

Θερινό πρόγραμμα Lufthansa 2011: περισσότεροι προορισμοί- περισσότερες πτήσεις

LufthansaΗ Lufthansa επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της. Φέτος το καλοκαίρι, η αεροπορική εταιρία θα πραγματοποιεί κατά μέσο όρο 13.304 πτήσεις την εβδομάδα, συγκριτικά με τις 12.853 πτήσεις το καλοκαίρι του 2010 – σημειώνοντας αύξηση 3,5%. Στη διάρκεια του προσεχούς θερινού προγράμματος, η Lufthansa θα προσφέρει πτήσεις προς 211 προορισμούς σε 84 χώρες, έναντι 204 προορισμών σε 81 χώρες πέρσι. «Όσον αφορά τους προορισμούς και τα δρομολόγια, ποτέ πριν δεν προσφέραμε στους επιβάτες μας μια τόσο ευρεία ποικιλία επιλογών πτήσεων», δήλωσε ο Thierry Antinori, Chief Marketing Officer του Διοικητικού Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines. «Επεκτεινόμαστε σε όλες τις περιφέρειες, όχι μόνο σε δρομολόγια μεγάλου βεληνεκούς, αλλά για μια ακόμη φορά και στην Ευρώπη». Το θερινό πρόγραμμα θα ισχύει από την Κυριακή 27 Μαρτίου μέχρι το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011.

H ναυαρχίδα της Lufthansa, το A380, θα εξυπηρετεί πέντε προορισμούς
Το φετινό καλοκαίρι, οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδέψουν με το A380, το πιο σύγχρονο αεροσκάφος του στόλου της Lufthansa, προς πέντε προορισμούς: το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Νέα Υόρκη (John F. Kennedy), το Πεκίνο και το Σαν Φρανσίσκο (από τις 10 Μαΐου) και το Τόκιο (Narita). Ένας έκτος προορισμός, που αναμένεται να ανακοινωθεί, θα έχει συμπεριληφθεί μέχρι τα μέσα του έτους στο πρόγραμμα του A380. «Παρά τη σημαντική αύξηση σε διαθεσιμότητα θέσεων, σε πολλές πτήσεις θα μπορούμε να πετύχουμε τα προηγούμενα επίπεδα πληρότητας», δήλωσε ο κύριος Antinori. «Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να καλωσορίσουμε περισσότερους επιβάτες στο αεροσκάφος μας. Το A380 είναι πολύ δημοφιλές και από εμπορικής άποψης είμαστε επίσης ικανοποιημένοι με τα τρέχοντα επίπεδα κρατήσεων».

Περισσότεροι προορισμοί για ταξιδιώτες αναψυχής
Το θερινό πρόγραμμα 2011 περιλαμβάνει τέσσερεις νέους θερινούς προορισμούς/ παραθεριστικά κέντρα: Αντάλυα, Ίμπιζα (από Μόναχο), Παλέρμο (από Φρανκφούρτη και Μόναχο) και Τρόντχαϊμ (από Φρανκφούρτη). Επίσης, η Lufthansa επεκτείνει τις προσφορές της προς τους ταξιδιώτες αναψυχής, προσθέτοντας έντεκα νέες πτήσεις σε ήδη υπάρχοντες ελκυστικούς προορισμούς διακοπών. Το φετινό καλοκαίρι, θα προσφέρονται επίσης απευθείας πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς Βέστερλαντ/ Σιλτ, Ροστόκ, Μπάστια/ Κορσική, Όλμπια/ Σαρδηνία, Γένοβα/ Λιγουρία και Σπλιτ/ Δαλματία. Τους καλοκαιρινούς μήνες, δημοφιλείς προορισμοί διακοπών, όπως η Μπάστια/ Κορσική, το Μπέργκεν/ Νορβηγία, το Ντουμπρόβνικ/ Κροατία, το Ινβερνές/ Σκοτία, το Τζέρσι/ Channel Islands, το Κέφλαβικ/ Ισλανδία, η Νάπολη/ Ιταλία, το Newquay/ Κορνουάλη και η Όλμπια/ Σαρδηνία, απέχουν μόνο λίγες ώρες μακριά από το Ντίσελντορφ ή το Αμβούργο. Οι επιβάτες της Lufthansa μπορούν να επιλέξουν από 23 πτήσεις την εβδομάδα προς το Ισπανικό νησί της Μαγιόρκα από πέντε αεροδρόμια της Γερμανίας: από Φρανκφούρτη και Ντίσελντορφ υπάρχει ακόμη και καθημερινό δρομολόγιο. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να φτάσουν στη Μεσογειακή ακτή των ονείρων τους εύκολα και δίχως να αλλάξουν αεροσκάφος. Στη διάρκεια του καλοκαιριού, η Lufthansa θα εξυπηρετεί περίπου 30 προορισμούς της Μεσογείου. «Με τη Lufthansa, οι παραθεριστές απολαμβάνουν πλήρη εξυπηρέτηση και ταξιδιωτική άνεση και χάρη στα βολικά ωράρια αναχωρήσεων και αφίξεων των πτήσεων τα σαββατοκύριακα, μπορούν να χαλαρώνουν από την πρώτη στιγμή της αναχώρησής τους», εξηγεί ο Antinori.

Αύξηση δυναμικότητας χάρη στο μεγαλύτερο αεροσκάφος και τακτικότερα δρομολόγια
Η διαθεσιμότητα θέσεων θα αυξηθεί στο δίκτυο της Lufthansa κατά 11,3%, συγκριτικά με το θερινό πρόγραμμα 2010. Αυτή η αύξηση αποδίδεται στην πολιτική της Lufthansa για διαρκή ανανέωση του στόλου, που περιλαμβάνει αντικατάσταση αεροσκαφών με μεγαλύτερους και αποδοτικότερους ενεργειακά τύπους. Το Airbus A380 διαθέτει 196 περισσότερα καθίσματα από το Boeing 747-400 και συνεπώς ενισχύει σημαντικά τη διαθέσιμη δυναμικότητα. Οκτώ αεροσκάφη A380 έχουν προγραμματιστεί να τεθούν σε υπηρεσία στα τέλη του θερινού προγράμματος. Μεγαλύτερη παραγωγικότητα χάρη στη βελτιστοποίηση της αξιοποίησης της δυναμικότητας, την διευρυμένη διαρρύθμιση θέσεων του νέου προϊόντος της Lufthansa σε Ευρωπαϊκά δρομολόγια και επιπλέον συχνότητες θα οδηγήσουν σε αύξηση δυναμικότητας. Για παράδειγμα, η Lufthansa θα προσφέρει 2 επιπλέον πτήσεις την ημέρα στα δρομολόγια Φρανκφούρτη- Βρυξέλλες, Βασιλεία και Μόναχο. Οι συχνότητες θα αυξηθούν σε ευρωπαϊκά δρομολόγια από το Ντίσελντορφ, για παράδειγμα, προς Μόσχα, Μάντσεστερ, Βουδαπέστη, Βιέννη και Γενεύη. Το δρομολόγιο με τη μεγαλύτερη συχνότητα στο δίκτυο της Lufthansa είναι το Φρανκφούρτη- Βερολίνο (Tegel), με 111 πτήσεις την εβδομάδα προς κάθε κατεύθυνση.
Οι πέντε αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου Lufthansa– Lufthansa, Austrian Airlines, bmi, Brussels Airlines και SWISS – εκτελούν δρομολόγια μέσω των κόμβων σε Βρυξέλλες, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Λονδίνο Heathrow, Μόναχο, Βιέννη κα Ζυρίχη. Όλες μαζί εξυπηρετούν συνολικά 283 προορισμούς σε 105 χώρες σε τέσσερις ηπείρους και επίσης η καθεμία διευρύνει τα δίκτυα των υπολοίπων, προσφέροντας πτήσεις κοινού κωδικού.

Οι νέοι προορισμοί στο θερινό πρόγραμμα 2011 της Lufthansa

Φρανκφούρτη – Τρόντχαϊμ        2 x την εβδομάδα(Σαβ, Κυ)
Φρανκφούρτη – Παλέρμο        2 x την εβδομάδα(Σαβ, Κυ)
Μόναχο – Aντάλυα         1 x την εβδομάδα(Σαβ)
Μόναχο – Ίμπιζα        1 x την εβδομάδα(Σαβ)
Μόναχο – Παλέρμο        1 x την εβδομάδα(Σαβ)

Τα νέα δρομολόγια στο θερινό πρόγραμμα 2011 της Lufthansa
Ντίσελντορφ – Μπέργκεν        1 x την εβδομάδα(Σαβ)
Φρανκφούρτη – Μπάστια        1 x την εβδομάδα(Σαβ)
Φρανκφούρτη – Γένοβα        2 x την εβδομάδα(Σαβ, Κυ)
Φρανκφούρτη – Όλμπια        2 x την εβδομάδα(Σαβ, Κυ)
Φρανκφούρτη – Σπλιτ        2 x την εβδομάδα(Σαβ, Κυ)
Φρανκφούρτη – Βέστερλαντ/Sylt        2 x την εβδομάδα(Σαβ, Κυ)
Φρανκφούρτη – Ροστόκ/Laage        2 x την εβδομάδα(Σαβ, Κυ)
Μόναχο – Δουβλίνο        1 x την εβδομάδα(Σαβ)
Μόναχο – Μάλτα        1 x την εβδομάδα(Σαβ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.