Αρχική Airlines News Η Monarch με απ΄ευθείας πτήσεις στην Κέρκυρα

Η Monarch με απ΄ευθείας πτήσεις στην Κέρκυρα

monarch airlinesΗ Monarch αυξάνει τις πτήσεις της προς την Ανατολική Μεσόγειο αυτό το καλοκαίρι, με τη δρομολόγηση νέων τακτικών πτήσεων προς το Μποντρούμ στην Τουρκία και την Κέρκυρα στην Ελλάδα από τον Μάιο.
Αεροπορικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα για να κάνετε κράτηση τώρα μέσω www.monarch.co.uk με ναύλους που αρχίζουν από μόνο £ 68.99 ένας τρόπος, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών.

Οι νέες πτήσεις θα συνοδεύονται από μια σειρά συμπληρωματικών υπηρεσιών όπως ορισμένες από τα βασικά ευρωπαϊκά hotspots της Monarch στις Βαλεαρίδες και τις Κανάριες Νήσους καθώς και την Κύπρο.

Οι νέες και πρόσθετες πτήσεις για το καλοκαίρι του 2011 περιλαμβάνουν:
– * ΝΕΑ * Λούτον – Κέρκυρα – 3 πτήσεις την εβδομάδα (ξεκινά 23 Μαΐου)
– * ΝΕΑ * Gatwick – Bodrum – 2 πτήσεις την εβδομάδα (ξεκινά 23 Μαΐου)
– * ΝΕΑ * Μάντσεστερ – Bodrum – 2 πτήσεις την εβδομάδα (εγκαινιάζει 2 Μαΐου)
– * ΝΕΑ * Μπέρμιγχαμ – Bodrum – 2 πτήσεις την εβδομάδα (ξεκινά 23 Μαΐου)
– Gatwick – Πάλμα – 1 επιπλέον πτήση την εβδομάδα
– Gatwick – Τενερίφη – 1 επιπλέον πτήση την εβδομάδα
– Gatwick – Πάφος – 3 επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα
– Μάντσεστερ – Λάρνακα – 1 επιπλέον πτήση την εβδομάδα
– Μάντσεστερ – Πάφος – 1 επιπλέον πτήση την εβδομάδα
– Μάντσεστερ – Τενερίφη – 1 επιπλέον πτήση την εβδομάδα

Σχολιάζοντας τις πτήσεις γι αυτό το καλοκαίρι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Monarch Airlines, Kevin George είπε, “Η ζήτηση έχει αυξηθεί για τις καλοκαιρινές πτήσεις. Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στο αίτημα αυτό ενισχύσαμε περαιτέρω το πρόγραμμα της Ανατολικής Μεσογείου με την εισαγωγή νέων πτήσεων προς την Κέρκυρα και Bodrum, καθώς και τα χρονοδιαγράμματα για μια σειρά βασικών γραμμών. Ιδιαίτερα ευχάριστη είναι η προσθήκη επιπλέον πτήσεων προς Πάφο από το Gatwick και Manchester, οι οποίες δεν είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν να λειτουργούν από το Μάιο. ”

Εκτός από τις πτήσεις, Monarch προσφέρει πλέον μια τεράστια ποικιλία εξαιρετικών διακοπών αξίας, τις επιλογές διαμονής, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ταξιδιωτική ασφάλιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.