Αρχική Airlines News To πρώτο αεροσκάφος τύπου A380 προς το Σαν Φρανσίσκο ανήκει στη Lufthansa

To πρώτο αεροσκάφος τύπου A380 προς το Σαν Φρανσίσκο ανήκει στη Lufthansa

Lufthansa Airbus A380 Σύντομα η λίστα των προορισμών της Lufthansa όπου δρομολογείται αεροσκάφος A380 θα επεκταθεί. Από τις 10 Μαΐου 2011, η Lufthansa θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια με το A380 προς την πόλη της Καλιφόρνιας, με κωδικό πτήσεων LH 454 και LH 455, αντικαθιστώντας το Boeing 747-400 που επί του παρόντος εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο.
Η νέα ναυαρχίδα της Lufthansa έχει διαμόρφωση 526 καθισμάτων (8 Πρώτης Θέσης, 98 Business Class και 420 Οικονομικής Θέσης), προσφέροντας στους επιβάτες ανεπανάληπτα επίπεδα άνεσης. Οι τιμές των εισιτηρίων για πτήση με αεροσκάφος A380 δεν διαφέρουν από τους συνήθεις ναύλους που ισχύουν για αυτή τη διαδρομή. Το κόστος με επιστροφή από/ προς Σαν Φρανσίσκο με A380 ξεκινά από €865, τελική τιμή. Η Lufthansa θα συνεχίσει να εξυπηρετεί καθημερινά από το Μόναχο τη «μητρόπολη της ακτής του Ειρηνικού», με αεροσκάφος A340, ενώ και η SWISS εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από τη Ζυρίχη με αεροσκάφος Airbus A340, όπως και πριν.
Όπως έχουν τα πράγματα, η Lufthansa θα είναι η πρώτη – και μοναδική – αεροπορική εταιρία που θα εκτελεί δρομολόγιο από/ προς το διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο με A380. Οι επιβάτες μπορούν ήδη να ταξιδεύουν με το Α380, το πιο προηγμένο αεροσκάφος στο στόλο της Lufthansa, προς Γιοχάνεσμπουργκ, Πεκίνο και Τόκιο. Από τα τέλη Φεβρουαρίου, η ναυαρχίδα της Lufthansa θα εκτελεί δρομολόγιο και στη Νέα Υόρκη.
Μόλις τεθεί σε λειτουργία το 7ο αεροσκάφος A380, ο στόλος θα αναχωρεί προς 70 πτήσεις μακρινών διαδρομών εβδομαδιαίως, καλύπτοντας απόσταση μεγαλύτερη του μισού εκατομμυρίου χιλιομέτρων. Εφ εξής, κάθε εβδομάδα, περισσότεροι από 37.000 επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδεύουν με ένα Α380. Η Lufthansa αναμένει την παράδοση του 8ου αεροσκάφους αυτού του τύπου εντός του πρώτου εξαμήνου του 2011.
«Οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι με τη νέα ναυαρχίδα μας και εκείνο που λαμβάνει τους περισσότερους επαίνους είναι η νέα, αθόρυβη καμπίνα. Συγκεκριμένα, η νέα καμπίνα Πρώτης Θέσης θέτει νέα δεδομένα», δήλωσε ο Διευθυντής Διοίκησης Κόμβου της Lufthansa στη Φρανκφούρτη, Dr. Karl-Rudolf Rupprecht. «Άλλος ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για εμάς είναι τα υψηλά επίπεδα οικολογικής απόδοσης που επιτυγχάνονται με τα A380. Η χαμηλή ειδική κατανάλωση καυσίμων για το συγκεκριμένο αεροσκάφος και οι πολύ χαμηλές εκπομπές θορύβων ήδη πληρούν τα πρότυπα του μέλλοντος».
Η Lufthansa εξυπηρετεί το Σαν Φρανσίσκο για περισσότερα από 50 χρόνια και η πόλη παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο στους επιχειρηματίες ταξιδιώτες όσο και στους παραθεριστές. Εκμεταλλευόμενη το αεροσκάφος A380 η Lufthansa θα μπορέσει να αυξήσει την δυναμικότητα σε πτήσεις προς το Σαν Φρανσίσκο κατά 31%.
Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το στόλο αεροσκαφών Α380 της Lufthansa προσφέρονται στην ιστοσελίδα www.lufthansa.com/A380.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.