Αρχική Exhibitions H HAEEC στη διεθνή έκθεση EuroShop 2011

H HAEEC στη διεθνή έκθεση EuroShop 2011

ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων – HAEEC (Hellenic Association of Exhibition & Event Contractors) Την πρώτη του εμφάνιση στη διεθνή εκθεσιακή σκηνή κάνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων – HAEEC (Hellenic Association of Exhibition & Event Contractors) με τη συμμετοχή του στη EuroShop 2011 (Ντύσσελντορφ, 26 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου) ως χορηγός στο περίπτερο της IFES – International Federation of Exhibition and Event Services (www.ifesnet.com).

Η EuroShop, που διοργανώνεται κάθε τρία χρόνια, αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο των εξοπλισμών, της διαμόρφωσης και της διακόσμησης καταστημάτων λιανικής και επαγγελματικών χώρων, ενώ ένα σημαντικό τμήμα της έκθεσης υπό τον τίτλο EuroExpo είναι αφιερωμένο στα συστήματα και τις τεχνολογίες εκθεσιακής αρχιτεκτονικής.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμματίζει η IFES κατά τη διάρκεια της έκθεσης (Hall 9, stand G64 & G80), o HAEEC θα πραγματοποιήσει παρουσίαση των στόχων και των δράσεών του την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στις 2μμ.

Ο HAEEC – Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Εκθέσεων & Συνεδρίων αποτελεί την οργανωμένη εκπροσώπηση των επαγγελματιών στον τομέα των κατασκευών, της διακόσμησης και της προσωρινής αρχιτεκτονικής στο χώρο των events. Στόχος του HAEEC είναι να συνεισφέρει από την πλευρά του στην ανάπτυξη της εκθεσιακής και συνεδριακής βιομηχανίας της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Καταστατικό του HAEEC, οι σκοποί του Συνδέσμου είναι:  
α) η προώθηση των οικονομικών και επιχειρηματικών συμφερόντων των μελών του,
β) η ανάπτυξη αισθημάτων ευθύνης, ευγενικής άμιλλας, συναδελφικότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο,
γ) η μελέτη και κατάδειξη των προβλημάτων του κλάδου, η επεξεργασία και προώθηση επιλογών και λύσεων καθώς και η παροχή υποδείξεων & συμβουλών προς την πολιτεία,  με στόχο την εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη της αγοράς των εκθέσεων και των εκθεσιακών κατασκευών.

Για την καλύτερη επεξεργασία των δράσεών του, ο HAEEC έχει ήδη πραγματοποιήσει έρευνα μεταξύ των μελών του για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο. Στη λίστα των αποτελεσμάτων τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν ο αθέμιτος ανταγωνισμός, οι σχέσεις των κατασκευαστριών εταιρειών με τους οργανωτές και τους εκθεσιακούς χώρους, καθώς και τα θέματα εργασιακών σχέσεων.
Επίσης σύμφωνα με τις απαντήσεις, προτεραιότητα δίνεται στην πιστοποίηση των υπηρεσιών των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις εκθεσιακές-συνεδριακές κατασκευές, ένα θέμα που οι επιπτώσεις του αγγίζουν τόσο τις ίδιες τις κατασκευάστριες εταιρείες όσο και τους πελάτες τους -οργανωτές και εκθέτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.