Αρχική Airlines News Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη με τη Γενική Διευθύντρια της...

Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη με τη Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Γκιουλάι Οζτούρκ

Yiannis Boutaris - Gulay OzturkΜε τη Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Γκιουλάι Οζτούρκ, συναντήθηκε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης.
Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, αφού πλέον η Θεσσαλονίκη περιλαμβάνεται μέσα στους απευθείας προορισμούς της ΤΗΥ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Στη συζήτηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικά καλό κλίμα, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις, αφού κοινός στόχος είναι η ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, μέσα από την ανάπτυξη μεγάλων εταιριών.
Η Turkish Airlines εγκαινιάζει μέσα στην Άνοιξη τις απευθείας πτήσεις στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που σημαίνει πως ένας μεγάλος όγκος από τους ταξιδιώτες της, θα μπορεί να μετακινηθεί από και προς την πρωτεύουσα της Μακεδονίας.
Οι δυνατότητες που ανοίγονται στην πόλη είναι τεράστιες, καθώς δεν πρόκειται μόνο για ταξιδιώτες από και προς Κωνσταντινούπολη, αλλά για ανθρώπους από διαφορετικά μήκη και πλάτη του πλανήτη, οι οποίοι μέσω της ΤΗΥ θα έχουν άμεση πρόσβαση στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη με “τουρισμό” 12 μήνες τον χρόνο.
Μην ξεχνάτε πως η Turkish Airlines πηγαίνει σε 171 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, γεγονός που σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη γίνεται ένα μέρος από έναν παγκόσμιο ιστό.
Ο κ. Γιάννης Μπουτάρης φάνηκε έτοιμος να συζητήσει για μια σειρά από κινήσεις, οι οποίες είναι θετικές και προς τις δύο κατευθύνσεις, δηλαδή για τη μεγαλύτερη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης μέσω και της ΤΗΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.