Αρχική Rally Στην εκκίνηση οι Έλληνες οδηγοί καρτ

Στην εκκίνηση οι Έλληνες οδηγοί καρτ

Αγωνες καρτΜε 230 συμμετοχές από 35 χώρες του κόσμου και 19 εταιρείες κατασκευής ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πίστα La Conca ο κύκλος των πέντε διεθνών αγώνων κάρτ με την επωνυμία WSK Master Series.

Οδηγοί απο την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και Νότια Αμερική δίνουν το παρών στη διάσημη Ιταλική πίστα και οι αναμετρήσεις προβλέπεται να αγγίξουν το όριο!

Έξι Έλληνες οδηγοί είναι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν και φέτος επάξια τη χώρα μας στους μεγάλους αγώνες καρτ.
Οι Μάρκος Ψαλτάκης, Θωμάς Κρασώνης και Φώτης Σωτηρόπουλος θα αντιμετωπίσουν 82 οδηγούς ηλικιών 8 έως 13 ετών στην κατηγορία ΜΙΝΙ και οι μάχες για το βάθρο προβλέπονται συναρπαστικές!

Ο Φίλιππος Καλέσης με νωπές τις δάφνες απο την περσινή επιτυχία του στο Αcademy Trophy, ο έμπειρος απο τις διεθνείς συμμετοχές του Γρηγόρης Βαρυμπομπιώτης και ο Γιώργος Κοκκινίδης θα δώσουν τη δική τους μάχη στην κατηγορία KF3 για οδηγούς ηλικίας απο 13 μέχρι 15 ετών.

Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά από τη RAI SPORT και μέσω του διαδικτύου από το www.stopandgo.tv. Όλα τα νέα και οι καθημερινές εξελίξεις θα μεταδίδονται στη χώρα μας από το www.kartingnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.