Αρχική Εκδηλώσεις Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Techlink Entertainment έδωσε την εναρκτήρια ομιλία...

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Techlink Entertainment έδωσε την εναρκτήρια ομιλία στο Συνέδριο για την Κοινωνική Ευθύνη στην Αγορά των Τυχερών Παιχνιδιών στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Techlink Entertainment κ. Γιάννης ΞίδοςΟ Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Techlink Entertainment κ. Γιάννης Ξίδος, συμμετείχε μαζί με άλλους κορυφαίους στον χώρο στο συνέδριο σχετικά με το υπεύθυνο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το 1ο Πανευρωπαϊκό Forum για τα Τυχερά Παιχνίδια και την Κοινωνική Ευθύνη  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6, Φεβρουαρίου, στην Αθήνα.

«Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση σχετικά με τη νέα νομοθεσία στην Ελλάδα για τα τυχερά παιχνίδια, αυτό το forum είναι μια επίκαιρη και σημαντική ευκαιρία για την βιομηχανία και την ακαδημαϊκή και πολιτική ηγεσία να συγκεντρωθεί για να συζητήσει σχετικά με τον τρόπο ένταξης στη χώρα της μιας πιο υπεύθυνης και κερδοφόρας βιομηχανίας. Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτή την επιφανή ομάδα ομιλητών», δήλωσε ο κ. John Ξίδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Techlink Entertainment, της κορυφαίας εταιρείας στην τεχνολογία του υπεύθυνου παιχνιδιού με έδρα τον Καναδά.

Η ομιλία του κ. Ξίδου εστίασε στο θέμα: «Πως μπορεί η βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία με τον καλύτερο τρόπο ώστε να ενθαρρύνει το υπεύθυνο παιχνίδι;»

«Η τεχνολογία προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για την προστασία των παικτών και την διασφάλιση του κέρδους. Κάποιοι λανθασμένα πιστεύουν ότι δεν μπορούν να επιτευχθούν και τα δύο, όμως η έξυπνη τεχνολογία μπορεί να το καταφέρει. Η Ελλάδα έκανε σωστή κίνηση θέτοντας ισχυρά θεσμικά πλαίσια κοινωνικής ευθύνης. Χωρίς αυτά η βιομηχανία δεν θα ήταν βιώσιμη και θα αντιμετώπιζε τον υψηλό κοινωνικό αντίκτυπο και την δημόσια κριτική. Η κυβέρνηση θα επιδοκιμαστεί για την ισχυρή ηγεσία που επέδειξε στη θέσπιση του νέου νομοθετικού πλαισίου για τα τυχερά παιχνίδια», υπογράμμισε ο κ. Ξίδος.

Η Techlink Entertainment είναι μια εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων για τυχερά παιχνίδια, με έδρα τη Νέα Σκωτία του Καναδά. Η εταιρεία ειδικεύεται στην  ανάπτυξη εργαλείων υπεύθυνου παιχνιδιού, σε συστήματα εταιρικών πληροφοριών, μηχανήματα ηλεκτρονικών παιχνιδιών στοιχηματισμού και κεντρικά συστήματα. Η Techlink αποτελεί την μόνη εταιρεία στον κόσμο που διαθέτει card-based σύστημα διεξαγωγής υπεύθυνου παιχνιδιού το οποίο λειτουργεί σε τερματικά βιντεολόττο σε χώρους εκτός καζίνο (wide area network). Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα εφαρμόστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Atlantic Lottery, στον Ανατολικό Καναδά και επιδοκιμάστηκε από τους διεθνείς ειδικούς στον υπεύθυνο παιχνίδι ως το «χρυσό πρότυπο» στον τομέα αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  www.techlinkentertainment.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.