Αρχική Tourism Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας του “Μεγαλύτερου Συνεδρίου Τουρισμού IMIC2011”

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας του “Μεγαλύτερου Συνεδρίου Τουρισμού IMIC2011”

IMIC 2011Η πρώτη μέρα του Μεγαλύτερου Συνεδρίου Τουρισμού “IMIC2011: Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού”  ολοκληρώθηκε με μια σειρά από πολύ σημαντικές παρουσιάσεις.
Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου έγινε με την ομιλία του Προέδρου του ΕΟΤ κ. Νικόλα Κανελλόπουλου, καθώς και την απονομή του βραβείου αριστείας IMIC-SITE Greece.
Οι ομιλητές κινήθηκαν με θέμα την Γαστρονομία και τον Τουρισμό, σε πέντε βασικούς άξονες: ταυτότητα και μάρκετινγκ, αυθεντικότητα και καινοτομία, συλλογικότητα, δίκτυα και επικοινωνία, δημιουργία και προσφορά, βιωσιμότητα και ποιότητα.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου αλλά το βράδυ δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες και στους έλληνες και ξένους ομιλητές να γευτούν την Ελληνική Αυθεντική Κουζίνα και να διασκεδάσουν με τον Αυθεντικό ελληνικό τρόπο και βέβαια να γνωριστούν με επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού.

To συνέδριο “IMIC2011: Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού” συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη 3, Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (MAICC), σε έναν από πιο εκλεκτούς και πιο τεχνολογικά προηγμένους συνεδριακούς χώρους στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.