Αρχική Exhibitions Και στην BIT στο Μιλάνο η Μύκονος με σύγχρονες μεθόδους προσέγγισης του...

Και στην BIT στο Μιλάνο η Μύκονος με σύγχρονες μεθόδους προσέγγισης του πελατειακού κοινού

mykonosΜε ειδικές προωθητικές ενέργειες προς καταναλωτές διακοπών και επαφές με εκπροσώπους της ιταλικής ταξιδιωτικής αγοράς εμπλουτίζει ο Δήμος Μυκόνου τη συμμετοχή του και στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ στο Μιλάνο.
Η αντίστοιχη παρουσία του νησιού στη FITUR της Μαδρίτης απέφερε σημαντικά αποτελέσματα, αφού, σύμφωνα με το σχεδιασμό της MTC GROUP, δεν περιορίστηκε μόνο σε διανομή διαφημιστικού υλικού, αλλά δημιούργησε βάση δεδομένων με διευθυνσιολόγιο όσων εξέφρασαν ενδιαφέρον για διακοπές ή και για επαγγελματική συνεργασία με τον προορισμό.   
Υπολογίζεται ότι τόσο από τις προηγούμενες συμμετοχές, στο WTM του Λονδίνου και τη FITUR όσο και από την ΒΙΤ, το Travel Show των New York Times στη Νέα Υόρκη, την ΙΤΒ στο Βερολίνο, τη ΜΙΤΤ στη Μόσχα και την TUR στο Γκέτεμποργκ, ο Δήμος και οι επαγγελματίες του νησιού θα έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία υποψήφιων επισκεπτών και ταξιδιωτικών πρακτόρων για καλλιέργεια σχέσεων, αποστολή ενημερωτικού υλικού αλλά και σύναψη εμπορικών συμφωνιών.
Με τη μέθοδο αυτή μεγιστοποιείται το προσδοκώμενο αποτέλεσμα κάθε εκθεσιακής συμμετοχής, αφού όχι μόνο δεν περιορίζεται στο χρονικό διάστημα κάθε έκθεσης, αλλά προσωποποιείται, καθίσταται μετρήσιμο και εξυπηρετεί ακόμα και όσους επαγγελματίες δεν συμμετείχαν στις εκθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.