Αρχική General Γιορτή Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Γιορτή Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Γιορτή Μηχανοκίνητου ΑθλητισμούΤην Κυριακή 27 Φεβρουαρίου από τις 11 π.μ. και μετά η καρδιά της πίστας καρτ του Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη χτυπάει στον ρυθμό του Μηχανοκίνητο Αθλητισμού. Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος  με αφορμή την απονομή του Μακεδονικού Κυπέλλου Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. και το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή με καλεσμένους όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Μια γιορτή που όμοια της δεν έχει γίνει, τουλάχιστον στην Βόρεια Ελλάδα, με επίδειξη Δεξιοτεχνίας, Καρτ, Μονοθέσιων, Super Motard, Drift και φυσικά αγωνιστικών αυτοκινήτων ραλλύ.  Πως λειτουργεί μια ειδική διαδρομή σε έναν αγώνα ραλλύ; Τι γίνετε σε περίπτωση εξόδου; Όλα αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν στην πίστα καρτ με την πιστή αναπαράσταση μιας ειδικής διαδρομής. Τι κάνει ο συνοδηγός ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου ραλλύ; Ποια είναι η αίσθηση στο δεξί μπακετ; Δεκάδες τυχεροί, μετά από κλήρωση,  θα το ανακαλύψουν ως συνοδηγοί στους καλύτερους της Βορείου Ελλάδος.
Γνωριμία με οδηγούς και συνοδηγούς αθλητές, απονομή κυπέλλων και επάθλων, κλήρωση δεκάδων δώρων και συνεχές θέαμα συνθέτουν μια Κυριακή ιδανική  για όλη την οικογένεια.
Το ραντεβού δόθηκε και η μεγάλη συνάντηση θα γίνει στην πίστα καρτ του Λαγκαδά (1ο χλμ. Λαγκαδά – Κολχικός) την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.  Αυτό το ραντεβού με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν θέλεις  να το χάσεις.
Ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. ευχαριστεί το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συνδέσμου δίνοντας το παρών και σε αυτήν την εκδήλωση. Ένα ευχαριστώ και στους υποστηρικτές της εκδήλωσης που είναι οι: Τόψης Π. (Εμπορία Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη), Τσιταμίδης (ανταλλακτικά αυτοκινήτων Λαγκαδά), Alex (Παρμπρίζ Θεσσαλονίκη), Στάθη Δ. (Υγραεριοκίνηση Λαγκαδά), BSA (μπαταρίες  αυτοκινήτων),  Περιοδικό Tuning VW Edition.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.