Αρχική Airlines News Βαλένθια και Μάλαγα οι Νέοι προορισμοί της Turkish Airlines

Βαλένθια και Μάλαγα οι Νέοι προορισμοί της Turkish Airlines

valenciaH Turkish Airlines εξαπλώνεται, ανοίγει ακόμα περισσότερο τα φτερά της, και στην Ευρώπη. Μετά τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, άλλα δύο αεροδρόμια της Ισπανίας θα αρχίσουν να υποδέχονται τους επιβάτες της THY.
Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Μαρτίου η Turkish Airlines εγκαινιάζει την πρώτη πτήση προς τη Βαλένθια. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του κορυφαίου τούρκικου αερομεταφορέα, το δρομολόγιο αυτό, με προορισμό την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα, με στόχο να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο των επιβατών της.
Η Βαλένθια είναι γνωστή για τη μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά που διαθέτει. Αυτό που ξεχωρίζει, όμως, και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, είναι η “Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών”, ένα πρωτοποριακό και φουτουριστικό συγκρότημα – μουσείο.
Η δεύτερη ισπανική πόλη, στην οποία θα εγκαινιάσει τις πτήσεις της η THY το 2011, είναι η Μάλαγα. Στις 27 Απριλίου, από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης θα απογειωθεί το πρώτο αεροπλάνο της Turkish Airlines με προορισμό τη γενέτειρα του Πάμπλο Πικάσο.
Τρεις πτήσεις θα διεξάγονται συνολικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σε μία από τις μεγαλύτερες παράλιες πόλεις της Ισπανίας, το λιμάνι της οποίας αποτελεί σταθμό, για την εξαγωγή των προϊόντων που παράγει η περιοχή.
Αυτό που σίγουρα πρέπει να επισκεφθεί κανείς, όταν βρεθεί στη Μάλαγα, είναι το μουσείο “Πάμπλο Πικάσο”, στο οποίο φιλοξενούνται ορισμένα από τα σημαντικότερα έργα του μεγάλου ζωγράφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.