Αρχική Hotels Διορθωτικό σημείωμα ΔΤ ΕΞΑ-Α: To ξενοδοχείο «Ιλισσός» λειτουργεί κανονικά

Διορθωτικό σημείωμα ΔΤ ΕΞΑ-Α: To ξενοδοχείο «Ιλισσός» λειτουργεί κανονικά

Ilissos Hotel AthensΚατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της ΕΞΑ-Α (1-2-2010) παρουσιάσαμε μεταξύ άλλων στοιχείων έναν πίνακα που αφορούσε σε ξενοδοχεία που διέκοψαν τη λειτουργία τους, είτε γιατί ορισμένα απ’ αυτά έκλεισαν, είτε γιατί ορισμένα άλλα προσανατολίζονται να αλλάξουν καθεστώς λειτουργίας (π.χ. εποχιακή ή άλλη μορφή). Στον πίνακα αυτών των ξενοδοχείων -από λανθασμένη πληροφόρηση- είχε συμπεριληφθεί και το όνομα του ξενοδοχείου «Ιλισσός», το οποίο μας ενημέρωσε σήμερα με την παρακάτω επιστολή πως δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία αυτή.
Παρακαλούμε πολύ να υπάρξει άμεσα διόρθωση και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
Γραφείο Τύπου ΕΞΑ-Α
Ακολουθεί η επιστολή που λάβαμε απ’ την διοίκηση του ξενοδοχείου «Ιλισσός»:
«Αξιότιμοι Κύριοι,
Σας δηλώνουμε  ότι το ξενοδοχείο  “Ιλισσός”  4 αστέρων, όχι μόνον δεν έχει βάλει λουκέτο αλλά, τουναντίον,  ήδη από την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 έχει ανακαινισθεί και αναβαθμισθεί πλήρως και έχει υψηλή πληρότητα, δεδομένου ότι  βρίσκεται  μακρυά από την υποβαθμισμένη περιοχή του κέντρου και πολύ κοντά στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (Ακρόπολη, Μουσείο Ακρόπολης στύλους Ολυμπίου Διός,κλπ) και όχι μόνον δεν κινδυνεύει να  κλείσει αλλά, αντιθέτως, επεκτείνεται  και στο συνεχόμενο κτίριο ιδιοκτησίας μας με την δημιουργία  επί πλέον δωματίων και αιθουσών συνεδρίων. Παρακαλούμε να προβήτε στην αποκατάσταση του δημοσιεύματός σας.
Με εκτίμηση
Για την “ΤΕΧΝΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΛΙΣΣΟΣ ΑΕ¨”
Δημήτριος Γ. Σταματίου
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Yiannis Sachas
G. Manager
Hotel Ilissos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.