Αρχική Hotels Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο Minelska Resort

Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο Minelska Resort

Minelska ResortΠροσφορά για …ερωτευμένους
από 90-110 € η διανυκτέρευση, ανάλογα με τη σουίτα

MIN ELSKA σημαίνει «αγάπη μου». Η ρίζα της λέξης elska (Αγάπη) χάνεται κάπου στο 13 αιώνα, στη γλώσσα των Βορείων δυτικών χωρών της Ευρώπης, τη γλώσσα που μιλούσαν -μεταξύ άλλων- οι Βίκινγκς. Το πως βρέθηκαν οι Βίκινγκς στο Βόλο, κρύβει μια ερωτική ιστορία, που ελάχιστοι γνωρίζουν.
Είναι η έκφραση  που χρησιμοποιούσε, μεταξύ του, ένα νεαρό ζευγάρι στο Βόλο, για να μπορούν να δηλώνουν την αγάπη τους ο ένας στο άλλο δημόσια, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από τους υπόλοιπους. Τα χρόνια πέρασαν, το ζευγάρι παντρεύτηκε, τα παιδιά τους μεγάλωσαν και ίσως να είχαν ξεχάσει, ακόμα και αυτοί οι ίδιοι, αυτή την εφηβική ιστορία, αν… όταν έψαχναν όνομα για το αρχοντικό του 1886 που ανακαίνισαν με πολύ αγάπη, ένας φίλος δεν τους τη θύμιζε.  Έτσι, πήρε το Minelska Resort το όνομά του.

Σήμερα, το Minelska Resort, το οποίο βρίσκεται στα Καλά Νερά, πάνω στη θάλασσα, στους πρόποδες του βουνού, του Πηλίου, διαθέτει έξι μοναδικές σουίτες με εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και art προσωπικότητα. Αποτελεί ένα υπέροχο πάντρεμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και μοντέρνας διακόσμησης. Ξύλινα ταβάνια, πέτρινοι τοίχοι, design τζάκια, υπέρδιπλα κρεβάτια, μίνιμαλ μπάνια με ντους, υδρομασάζ και υψηλής ποιότητας επώνυμα καλλυντικά μπάνιου, δορυφορική τηλεόραση και σύνδεση internet αποτελούν μερικά μόνο από τα στοιχεία, τα οποία συνθέτουν τη μοναδική ατμόσφαιρα, που θα απολαύσετε ως φιλοξενούμενος στο Minelska Resort.

Το αναμμένο τζάκι στα πέτρινα πολυτελή δωμάτια και στο café bar Minelska, το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα στον Παγασητικό από το μπαλκόνι της σουίτας σας, το πλούσιο με τοπικά προϊόντα πρωινό ή τα απολαυστικά μικρογεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες. Αν κάποια στιγμή θελήσετε να αφήσετε τη θαλπωρή της σουίτας σας για μια περιήγηση στα γύρω μέρη, όλοι στο ξενοδοχείο φιλικά θα θέσουν στη διάθεσή σας τις γνώσει, που ως ντόπιοι έχουν.

Από εδώ, μπορείτε να εξερευνήσετε, όλες τις εποχές του χρόνου, τη μοναδική περιοχή του Πηλίου. Περπατήστε στα καλντερίμια ή στις υπέροχες διαδρομές του βουνού, κάντε σκι, βόλτες με 4χ4, μαζέψτε βότανα, τολμήστε ιππασία, οι επιλογές είναι πολλές…

Σημείωση: Το Minelska είναι … καλότυχο για τους ερωτευμένους, αλλά και για αυτούς που πιστεύουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ερωτευθείς. Αρκεί… να το πιστέψεις! Άντε! και του Αι Βαλεντίνου στο MINELSKA (θα μπορούσε να είναι …σύγχρονη τοπική έκφραση που δίδεται ως ευχή σε ερωτευμένα ζευγάρια)!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.