Αρχική Airlines News Turkish Airlines Νέα πτήση προς Σιγκαπούρη

Turkish Airlines Νέα πτήση προς Σιγκαπούρη

Turkish Airlines - Singapore Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις των ανθρώπων για γρήγορη μετακίνηση, αυξάνονται και οι πτήσεις για την Turkish Airlines.
Στην κατεύθυνση να καλύψει τις ανάγκες του επιβατικού κοινού της, η THY κατά τη διάρκεια της χρονιάς που… έφυγε προχώρησε στην τροποποίηση των πτήσεών της και στην αύξηση πολλών δρομολογίων.
Ένας προορισμός, ο οποίος παρουσίασε μεγάλη ζήτηση (άρα και μεγάλη αύξηση), ήταν η Σιγκαπούρη. Κατά τη διάρκεια του 2010 γίνονταν συνολικά πέντε πτήσεις την εβδομάδα, ενώ από τις 08 Ιανουαρίου του 2011, θα προστεθεί ακόμα μία και θα γίνουν έξι.
Ο αριθμός αυτός θα αλλάξει και πάλι τον Μάρτιο, καθώς από τις 27 του μήνα θα μπει στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα ακόμα μία πτήση, φτάνοντας στο σύνολο επτά (7), γεγονός που σημαίνει πως καθημερινά η Turkish Airlines θα ενώνει την Κωνσταντινούπολη -αλλά και όλον τον κόσμο- με τη Σιγκαπούρη.

Αύξηση δρομολογίων

Η Σιγκαπούρη δεν είναι ο μόνος προορισμός όμως προς τον οποίο θα αυξηθούν οι πτήσεις. Συνολικά σε δεκαέξι (16) ακόμα χώρες η Turkish Airlines κατά τη διάρκεια του 2010 αλλά και μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του 2011 έχει ήδη προσθέσει και θα συνεχίσει να προσθέτει ακόμα περισσότερες πτήσεις.
Αναλυτικά οι χώρες που θα αυξηθούν οι πτήσεις της είναι οι: Ποντγκόριτσα, Ουάσινγκτον, Χονγκ Κονγκ, Καράτσι, Ντάκα, Δαμασκός, Μπανγκόκ, Χο Τσι Μινχ, Σεούλ, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα, Μπενγκάζι, Σάο Πάολο, Γκουάντζου, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.