Αρχική Companies North Events, o Ελληνικός Τουρισμός στην Σκανδιναβική αγορά

North Events, o Ελληνικός Τουρισμός στην Σκανδιναβική αγορά

North Events, o Ελληνικός Τουρισμός στην Σκανδιναβική αγοράΑπό το 2006 η North Events (προέκταση της C&L Media) είναι η μοναδική εταιρία που δραστηριοποιείται δυναμικά για την προώθηση του Ελληνικού τουρισμού στις αγορές του εξωτερικού, και κυρίως την Σκανδιναβική αγορά.
Με μεγάλες καμπάνιες  σε όλα τα καταστήματα IKEA Σουηδίας, με 5 ετήσιες εκδόσεις από το 2008 για τον ελληνικό τουρισμό, πολιτισμό και γαστρονομία σε 5 τοπικές γλώσσες στην Αγγλία, την Δανία, την Σουηδία, την Νορβηγία και την Φιλανδία, road shows για τον Δωδεκανησιακό Οργανισμό Τουρισμού και τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού Κω στις 6 μεγαλύτερες πόλεις και πρωτεύουσες της Σκανδιναβίας και μεγάλες καμπάνιες σε όλες τις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket της Σουηδίας,  έχει παρουσιάσει αξιόλογο έργο και συνέπεια.
Φέτος οι προγραμματισμένες δραστηριότητες της North Events περιλαμβάνουν  την συμμετοχή της στην μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Νορβηγίας, την REISELIV στις 13-16 Ιανουαρίου 2011. Με περίπτερο 80 τμ. αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του τουρισμού που θα βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα από τα περίπτερα της Ισπανίας και της Τουρκίας.  Συνεκθέτες στο περίπτερο με διακριτικό τίτλο “Kalimera Hellas” παρουσία θα έχουν: SANI RESORT, AQUILA HOTELS & RESORTS, BLUE GR Mamidakis Hotels, GIANNOULIS HOTELS & RESORTS, RODOS PALACE, RETHYMNOTELS (MINOS MARE, THEARTEMIS PALACE, IDEON, MINOS), RETHYMNO MARE, ATLANTIS BEACH, KRITI BEACH, KALYVES BEACH, KIANI BEACH, TREKKING HELLAS, GREECE DIVE GUIDE κ.α.
Επόμενες διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει δυναμικά η North Events προβάλλοντας τον ελληνικό τουρισμό και τους επαγγελματίες είναι οι διοργανώσεις της TUR – Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Σουηδίας, TUR-TRAIN PARTNER για τους 300 επαγγελματίες και δημοσιογράφους που θα μεταφερθούν στην έκθεση με τρένο, η ARCHIPELAGO FAIR – ως αποκλειστικός τουριστικός προορισμός  & Χορηγός η Ελλάδα, η MAKTA –Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Φιλανδίας με το περιοδικό KREIKKA 2011, και συνεχίζει με τις λοιπές εκδόσεις της για την Σουηδία, – GREKLAND 2011 – η μοναδική για τον ελληνικό τουρισμό, και την Kalimera Hellas η οποία θα διανέμεται πλέον μέσω της Interpress Norge σε εκτεταμένο δίκτυο λιανικής σε όλη την Νορβηγία.

Πολλαπλάσιες άλλες ενέργειες και πρωτοβουλίες πραγματοποιούνται με την ίδρυση του Πρώτου Ελληνικού Κέντρου Τουρισμού και Εμπορίου που στόχο έχει την μόνιμη παρουσίαση της Ελλάδας στην Σκανδιναβική αγορά μέσω των γραφείων της στην Νορβηγία.  Το εγχείρημα έχει ήδη προκαλέσει τα καλύτερα σχόλια και θερμά συγχαρητήρια σε μία εποχή που η οικονομική κρίση στις Ελληνικές επιχειρήσεις χρήζει διέξοδο σε σταθερές και ανεπτυγμένες αγορές. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η Σκανδιναβία με συνολικό πληθυσμό 25 εκατομμύρια, στέλνει κάθε έτος 2 εκατομμύρια επισκέπτες, ενώ από αυτούς, η Νορβηγία (με πληθυσμό 4.850.000) στέλνει περισσότερους από 400.000 Νορβηγούς κάθε χρόνο χωρίς να λειτουργεί γραφείο ΕΟΤ στην χώρα.  
Για τον συντονισμό και των υπολοίπων μεγάλων Σκανδιναβικών αγορών τα συνεργαζόμενα γραφεία της εταιρίας για την Σουηδία και την Φιλανδία είναι σε θέση να καλύψουν κάθε επιχειρηματική ανάγκη και υπηρεσία με βαθιά γνώση της αγοράς.
Στρατηγικός επίσης στόχος αποτελεί και η προώθηση του εναλλακτικού τουριστικού προϊόντος – της άλλης Ελλάδας – μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με την TREKKING HELLAS (αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Σκανδιναβία), του ελληνικού καταδυτικού τουρισμού (μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την Dive Guide Greece) και πολλών άλλων ειδικών μορφών τουρισμού όπως η Guest Inn, Bird Watching κλπ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.