Αρχική Tourism 2012 μια πολύ σημαντική χρονιά για τη Βρετανία

2012 μια πολύ σημαντική χρονιά για τη Βρετανία

visitbritainEνόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, το VisitBritain δημιούργησε ένα χρήσιμο αρχείο το οποίο περιλαμβάνει 10 σημαντικούς λόγους που θα βοηθήσουν τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες να προωθήσουν τον προορισμό καθώς και να καθησυχάσουν τυχόν ενδοιασμούς, σχετικά με την προσβασιμότητα και κόστος διακοπών κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το 2012 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τη Βρετανία, η διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων και ο εορτασμός των 60 χρόνων βασιλείας της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ είναι γεγονότα που θα θέσουν την χώρα στο παγκόσμιο προσκήνιο.
Ένα ζεστό καλωσόρισμα, μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και πολλές προσφορές, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για να παροτρύνουν τους ‘Έλληνες να επισκεφθούν ένα μοναδικό προορισμό.
Είτε αγοράσουν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν κάποιο από τα αγωνίσματα είτε ταξιδέψουν απλά για να ζήσουν την εμπειρία, το 2012 θα είναι μια αξέχαστη χρονιά για τη Βρετανία και τους επισκέπτες της.

Πηγή φωτο http://www.visitbritainimages.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.