Αρχική Cruises Τον Μάρτιο η διεξαγωγή του διαγωνισμού για τη μελέτη, κατασκευή και εκμετάλλευση...

Τον Μάρτιο η διεξαγωγή του διαγωνισμού για τη μελέτη, κατασκευή και εκμετάλλευση σύγχρονου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη θέση του παλαιού εκθεσιακού κέντρου (Παγόδα)

Pagoda-PiraeusΤην παράταση των ημερομηνιών διεξαγωγής του διαγωνισμού για τη μελέτη, κατασκευή και εκμετάλλευση σύγχρονου ξενοδοχειακού συγκροτήματος 5* στη θέση του παλαιού εκθεσιακού κέντρου (Παγόδα) αποφάσισε το Δ.Σ του Ο.Λ.Π. Α.Ε.

Στις 16/03/2011 λήγει η υποβολή προσφορών του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη παραχώρηση χρήσης τμήματος λιμενικής ζώνης του Πειραιά για την μελέτη, κατασκευή καανάπτυξη λειτουργία και εκμετάλλευση σύγχρονου ξενοδοχειακού συγκροτήματος πέντε αστέρων και για λοιπές χρήσεις.
Ο τόπος εκτέλεσης του Έργου είναι έκταση 13.00τμ στη Λιμενική Ζώνη του ΟΛΠ στη θέση του Εκθεσιακού Κέντρου του ΟΛΠ, “Παγόδα”.
Συγκεκριμένα το Έργο αφορά τη μελέτη, κατασκευή, ανάπτυξη, λειτουργία και εκμετάλλευση ενός σύγχρονου ξενοδοχειακού συγκροτήματος 5 αστέρων στον Χώρο για μία περίοδο παραχώρησης 30 ετών, και με δυνατότητα παράτασης υπό ορισμένες προϋποθέσεις για πέντε ακόμη έτη. Κατ επιλογή του αναδοχου, επιτρέπετα τμήμα του κτιρίου να κατασκευασθεί και να λειτουργήσει ως συγκρότημα γραφείων και παροχής υπηρεσιών γραφειακής εγκατάστασης. Η Αρχιτεκτονική μορφή της στέγης του κτιρίου “Παγόδα” θα διατηρηθεί, ενώ στο ισόγειο θα λειτουργήσει αίθουσα αφίξεων/αναχωρήσεων επιβατών, κρουαζιεροπλοιων, η οποία θα παραχωρηθεί μετά την ολοκλήρωσή της από τον Ανάδοχο στον ΟΛΠ, ώστε να εγκατασταθούν εντός αυτής οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ ο Ανάδοχος θα διατηρήσεις την εκμετάλλευση των ενός της αίθουσας, εμπορικών δραστηριοτήτων, η λειτουργία των οποίων θα προβλέπεται με τη Σύμβαση Παραχώρησης.
Ο ΟΛΠ θα παραχωρήσει στον ανάδοχο του έργου επιπλέον την λειτουργούσα σήμερα αίθουσα υποδοχής επισκεπτών κρουαζιερόπλοιων για χρονική ππερίοδο 15 ετών μετά τις απαιτούμενες εργασίες αναβάθμισης που θα γίνουν από τον ανάδοχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.