Αρχική Airlines News Σε νέα γραφεία στο κέντρο της Αθήνας η Εtihad Airways

Σε νέα γραφεία στο κέντρο της Αθήνας η Εtihad Airways

Etihad's_Athens_officesΣτη νέα τους διεύθυνση, στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Εtihad Airways, του Εθνικού Αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.Μέσα σε εορταστικό κλίμα ο Διευθυντής της Etihad Airways στην Ελλάδα κ. Δημήτρης Καραγκιουλές και η ομάδα του υποδέχθηκαν συνεργάτες και φίλους της εταιρείας οι οποίοι με τη σειρά τους, τους συνεχάρησαν­ και τους ευχήθηκαν  «καλή συνέχεια» και «καλές πτήσεις», στα χνάρια της μέχρι τώρα άριστης  πορείας της εταιρείας.

Πρόσφατα η Εtihad Airways γιόρτασε και τα 7 χρόνια λειτουργίας της, στη διάρκεια των οποίων η Εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου αυτού για την «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο» για δύο συνεχείς χρονιές και την «Καλύτερη Πρώτη Θέση στον Κόσμο» για τρεις συνεχείς χρονιές καθώς και την «Καλύτερη Κουζίνα Πρώτης Θέσης στον Κόσμο», σύμφωνα με την επίσημη έρευνα της Skytrax. Παράλληλα από το 2003 μέχρι σήμερα, η Etihad έχει εξυπηρετήσει πάνω από 26 εκατομμύρια επιβάτες σε περισσότερες από 180.000 πτήσεις σε προορισμούς στη Μέση Ανατολή, Αφρική, Αυστραλία, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία μέσω ενός υπερσύχρονου στόλου που ανήλθε στα 57 αεροσκάφη το 2010. Αξιοσημείωτη για τη χρονιά που πέρασε είναι η αύξηση των εσόδων της κατά 29.2 τοις εκατό, στα US$ 2.951 εκατομμύρια και η αύξηση των επιβατών της κατά 13.1 τοις εκατό, στους 7.099 εκατομμύρια επιβάτες.

Το τηλέφωνο της εταιρείας για κρατήσεις εισιτηρίων καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ταξίδι σας είναι το 210 3241010 και το fax 210 3225606.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.