Αρχική Συνέδρια Ο Jafar Jafari κεντρικός ομιλητής στο Αthens Tourism Symposium

Ο Jafar Jafari κεντρικός ομιλητής στο Αthens Tourism Symposium

O καθηγητής Jafar Jafari του Πανεπιστημίου του WisconsinΓια δεύτερη χρονιά διοργανώνεται το διεθνές επιστημονικό συνέδριο Athens Tourism Symposium από το Εργαστήριο Ερευνών και Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με τον Ηλιότοπο. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου είναι ο διάσημος καθηγητής Jafar Jafari του Πανεπιστημίου του Wisconsin. Πρόκειται για έναν εκ των πρωτοπόρων της τουριστικής έρευνας και ιδρυτή του “Annals of Tourism Research”, του κορυφαίου επιστημονικού περιοδικού στο χώρο του τουρισμού, καθώς και της Διεθνούς Ακαδημίας για την Έρευνα του Τουρισμού.

Στο Athens Tourism Symposium θα παρουσιάσουν την ερευνητική τους εργασία πανεπιστημιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές και ερευνητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Ιράν, την Τουρκία, τη Ρουμανία και τη Μεγάλη Βρετανία. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης μια ενότητα ειδικά για τους ερευνητές που εκπονούν διδακτορική διατριβή με αντικείμενο τον τουρισμό. Σε αυτό το εργαστήριο που διευθύνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Bournemouth Δημήτρης Μπούχαλης μπορούν οι υποψήφιοι διδάκτορες να συζητήσουν με συναδέλφους τους και με πανεπιστημιακούς για πρακτικά ζητήματα ερευνητικής μεθοδολογίας και εκπόνησης των διατριβών τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου παρατίθεται στην ιστοσελίδα http://ats.conferences.gr. Όσοι εγγραφούν στο Αthens Tourism Symposium μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ελεύθερα τις εργασίες του συνεδρίου IMIC με θέμα την αλληλεπίδραση γαστρονομίας και τουρισμού, που διοργανώνεται εκ παραλλήλου στον ίδιο χώρο και στις ίδιες ημερομηνίες (http://imic2011.conferences.gr). Κορυφαίοι επαγγελματίες του τουρισμού, της εστίασης και του οίνου θα αναλύσουν τους τρόπους αξιοποίησης της γαστρονομίας προς όφελος της τουριστικής ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.