Αρχική Organizations Ημερίδα για τον Τουρισμό θα πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ημερίδα για τον Τουρισμό θα πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ημερίδα για τον Τουρισμό θα πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο Αρκαδίας Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνει ημερίδα για τον Τουρισμό Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011, στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το θέμα της ημερίδας είναι: «Οικονομική ύφεση και Καλλικράτης. Η επόμενη ημέρα και το μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».
Εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο κος Γιάννης Μιχαηλίδης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Hospitality & Tourism Consulting Ltd. που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και προβολή τουριστικών προορισμών. Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση νέων στρατηγικών ενεργειών για την αποτελεσματική τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Αρκαδίας δεδομένου και των νέων συνθηκών που διαμορφώνουν ο Καλλικράτης και η οικονομική ύφεση.
Με την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής θα δοθεί η ευκαιρία στον επιχειρηματικό κόσμο, τους πολίτες και τους νέους της να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, προγράμματα και δραστηριότητες μας με στόχο την βελτίωση της επιχειρηματικότητας της Αρκαδίας, παράλληλα δε να συζητηθούν και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.