Αρχική Airlines News Η Germanwings υποδέχεται το νέο χρόνο με γεμάτα αεροπλάνα τον Ιανουάριο 2011

Η Germanwings υποδέχεται το νέο χρόνο με γεμάτα αεροπλάνα τον Ιανουάριο 2011

GermanwingsΜε πληρότητα αεροσκαφών ξεκίνησε η καινούργια χρονιά για τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Germanwings, τα αεροσκάφη της οποίας άγγιξαν τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2011 πληρότητα 90%. Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία με έδρα στην Κολονία, αφήνει πίσω ένα επιτυχές και κυρίως επεκτατικό 2010 και υποδέχεται το 2011 με πολλά νέα δρομολόγια και σχέδια, για την εφαρμογή των οποίων θα προβεί στο διορισμό νέου προσωπικού μέσα στο τρέχον έτος.
Η έναρξη λειτουργίας της νέας βάσης της στο Ανόβερο, συνετέλεσε στη διεύρυνση των προσφερόμενων δρομολογίων αλλά και στην απόκτηση νέου προσωπικού για τη δημοφιλή χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία. Η λειτουργία της νέας βάσης ξεκίνησε στις 12 Απριλίου 2010. Συνολικά, τα τρία αεροσκάφη Airbus Α319 που σήμερα σταθμεύουν εκεί θα εκτελούν απευθείας δρομολόγια προς 16 νέους  προορισμούς και θα απασχολούν πολλούς υπαλλήλους και προσωπικό και στην περιοχή της Κάτω Σαξονίας.
Αν και ο Απρίλιος παρουσίασε μείωση αριθμού των επιβατών, καθώς οι αρχές είχαν για αρκετές ημέρες απαγορεύσει πλήρως τις πτήσεις λόγω της έκρηξης του ηφαιστείου στην Ισλανδία, ωστόσο τα δύο τελευταία τρίμηνα του περασμένου έτους, η Germanwings ανέφερε μηνιαία άνοδο – ρεκόρ στον αριθμό των επιβατών. Μόνο το μήνα Οκτώβριο 2010, η εταιρία αύξησε τον αριθμό επιβατών κατά 18% συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και διακίνησε σχεδόν 120.000 επιβάτες περισσότερους από ότι τον Οκτώβριο του 2009. Αυτό το αποτέλεσμα προήλθε με μόλις 4 επιπλέον αεροσκάφη στο στόλο.
Ο μήνας Νοέμβριος ήταν ιδιαίτερα θετικός τόσο για το προσωπικό όσο και τους πελάτες της Germanwings. Μελέτη της Profiles International, κορυφαίας εταιρίας ερευνών στον κόσμο, πιστοποίησε τη Germanwings ως την πιο παραγωγική γερμανική αεροπορική εταιρία και μια από τις πλέον παραγωγικές επιχειρήσεις στη Γερμανία.
Η χρονιά που πέρασε απέφερε στους πελάτες της Germanwings μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων στο προσφερόμενο προϊόν: για παράδειγμα, δόθηκε η δυνατότητα κράτησης μιας ελεύθερης θέσης δίπλα στο κάθισμά τους για να έχουν πιο άνετο ταξίδι. Επίσης, ιδιαίτερα δημοφιλής αποδείχθηκε ο νέος, καλύτερος τρόπος τιμολόγησης, που συνδυάζει το αεροπορικό εισιτήριο, το κόστος μεταφοράς αποσκευών και τροφοδοσίας εν πτήσει, σε μια συνολικά οικονομική τιμή. Η εντατικοποιημένη συνεργασία με τη Lufthansa που ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου, είχε ως αποτέλεσμα οι πελάτες της Germanwings να μπορούν πλέον να κερδίσουν αεροπορικά μίλια στο πρόγραμμα Miles & More. Τέλος, η νέα εφαρμογή για iPhones είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική και διευκολύνει ακόμη περισσότερο τον ταξιδιώτη ενώ αυτός βρίσκεται εν κινήσει.
Για τη Germanwings η προηγούμενη χρονιά ήταν ένα έτος μεγάλων επενδύσεων. Μέχρι το Σεπτέμβριο η αεροπορική εταιρία είχε παραγγείλει οκτώ νέα αεροσκάφη Airbus A319, που θα παραδίδονται σταδιακά τα ερχόμενα χρόνια. Έτσι, η αεροπορική εταιρία, που σήμερα καλύπτει περισσότερους από 75 ευρωπαϊκούς προορισμούς, υπογράμμισε τον έντονο ρυθμό ανάπτυξής της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.