Αρχική Airlines News Ειδικές τιμές στα εισιτήρια της Olympic Air

Ειδικές τιμές στα εισιτήρια της Olympic Air

Olympic AirΗ Olympic Air προσφέρει σε μοναδικές τιμές 40.000 θέσεις (25.000 σε πτήσεις εντός Ελλάδας και 15.000 σε πτήσεις στο δίκτυο εξωτερικού).
Οι προσφορές ισχύουν για όλα τα δρομολόγια της Olympic Air, εκτός των άγονων γραμμών, και συγκεκριμένα:
Από Αθήνα πρoς όλους τους εμπορικούς προορισμούς εσωτερικού, η τελική τιμή του εισιτηρίου απλής διαδρομής ανέρχεται σε €54, ενώ για ταξίδι  από οποιοδήποτε αντίστοιχο  αεροδρόμιο της Ελλάδας προς Αθήνα, η τελική τιμή ανέρχεται σε €35.
Από Αθήνα πρoς όλους τους προορισμούς εξωτερικού, η τελική τιμή του εισιτηρίου απλής διαδρομής ξεκινάει από €69, ενώ για πτήσεις από το εξωτερικό δίκτυο της εταιρείας πρoς την Αθήνα η τελική τιμή ξεκινάει από €48.
Η ισχύς της προσφοράς ξεκινάει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 27 Ιανουαρίου 2011, ενώ αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 3 Φεβρουαρίου έως και 24 Μαρτίου 2011. Οι τιμές είναι για απλή διαδρομή  και είναι τελικές (συμπεριλαμβάνουν φόρους, επίναυλο καυσίμων και τέλος έκδοσης) .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.