Αρχική General Από την Καλιφόρνια στην Αθήνα! Τα Taco Bell είναι εδώ και...

Από την Καλιφόρνια στην Αθήνα! Τα Taco Bell είναι εδώ και δίνουν Ρέστα στη Γεύση!

TacobellΌλο και κάποια χολιγουντιανή ταινία έχουμε δει με σκηνές να εκτυλίσσονται στις ηλιόλουστες ακτές της Νότιας Καλιφόρνιας που σφύζουν από ζωντάνια και ενθουσιασμό! Εκεί λοιπόν που πρωτοεμφανίστηκαν πολλά αστέρια του σινεμά, πριν 48 χρόνια, με τον ίδιο ενθουσιασμό, έκανε το ντεμπούτο της και η παγκοσμίου φήμης αλυσίδα εστιατορίων TACO BELL.

Με τον αέρα που διακατέχει τους celebrities, την διαφορετικότητα που χαρακτηρίζει τις ακτές της Νότιας Καλιφόρνιας, και τη λάμψη που ακτινοβολεί το Hollywood, τα TACO BELL έφτασαν και στην Ελλάδα για να γίνουν ο πιο νόστιμος και διαφορετικός προορισμός μας!

Και για να είμαστε πιο σαφής, ο προορισμός λέγεται Athens Metro Mall, 2ος όροφος. Για όσους δεν έχετε ακόμη δοκιμάσει τι πάει να πει τάκος, μπουρίτος (burritos) και κεσαδίγια (quesadilla) από τα Taco Bell, ήρθε η ώρα να πάρετε την γραμμή του μετρό, στάση Άγιος Δημήτριος για να ανακαλύψετε την απαστράπτουσα «προσωπικότητα» που ακούει στο όνομα Taco Bell.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.