Αρχική General Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών θα διεξαχθεί από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)...

Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών θα διεξαχθεί από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) από 30 Μαρτίου έως 13 Απριλίου 2011

Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), θα διεξαχθεί, Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών, για διάστημα 15 ημερών, από 30 Μαρτίου έως 13 Απριλίου 2011, με ημερομηνία αναφοράς των στοιχείων την 29η Μαρτίου 2011.
Στόχος της θα είναι να καταγραφούν όλα τα άτομα που διαμένουν στην ελληνική επικράτεια, στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους δηλ. στον τόπο της συνήθους διαμονής τους.
Με την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών, θα γίνει η καταμέτρηση των νοικοκυριών και της σύνθεσής τους, η καταγραφή των μελών των νοικοκυριών και των δημογραφικών, κοινωνικών, εκπαιδευτικών και οικονομικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και η καταγραφή των χαρακτηριστικών και ανέσεων όλων των κατοικιών της Χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.