Αρχική Exhibitions Μεγάλη προβολή της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας, και μεγάλες...

Μεγάλη προβολή της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας, και μεγάλες απουσίες στη Φιλανδία στη Μάτκα

Μεγάλη προβολή της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας, και μεγάλες απουσίες στη Φιλανδία στη ΜάτκαΟλοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας (13-16 Ιανουαρίου 2011) και η επιτυχημένη παρουσίαση της Ελλάδας με το περίπτερο “Kalimera Hellas” από την North Events. Στο περίπτερο συμμετοχή είχαν οι SANI RESORT, AQUILA HOTELS & RESORTS, BLUE GR Mamidakis Hotels, GIANNOULIS HOTELS & RESORTS, RODOS PALACE, RETHYMNOTELS (MINOS MARE, THEARTEMIS PALACE, IDEON, MINOS), RETHYMNO MARE, ATLANTIS BEACH, KRITI BEACH, KALYVES BEACH, KIANI BEACH.
Στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες της North Events για την Σκανδιναβία TREKKING HELLAS, DIVE GUIDE GREECE, καθώς επίσης και η GREECE BIRD TOURS και η GUEST INN με διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση.
Οι επισκέπτες της έκθεσης υπολογίστηκαν σε περίπου 31.000 εκ των οποίων οι επαγγελματίες έφθασαν τους 7.000 σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρία. Στο περίπτερο της North Events εξαντλήθηκε όλο το πληροφοριακό και διαφημιστικό υλικό από τους παρουσιαζόμενους συνεκθέτες και ακολούθησε ενημέρωση σε προϊόντα και υπηρεσίες όπως επίσης και ανακοινώθηκε η πρώτη έκδοση του περιοδικού “Kalimera Hellas” στη νορβηγική γλώσσα το οποίο θα διανέμεται από την Interpress Norge στα μεγαλύτερα σημεία λιανικής της χώρας από τον Μάρτιο 2011.
Ελληνικό Γλέντι με Ζωντανή Μουσική!
Στο περίπτερο διοργανώθηκε ένα 2ωρο ελληνικού γλεντιού με Έλληνες και Νορβηγούς μουσικούς οι οποίοι έπαιξαν και ερμήνευσαν αγαπητά ελληνικά μουσικά κομμάτια κερδίζοντας την εγκάρδια συμμετοχή όχι μόνο του κοινού αλλά και των γειτονικών περιπτέρων των οποίων το προσωπικό έσπευσε να χορέψει μαζί με τους φιλέλληνες Νορβηγούς, μικρούς και μεγάλους.
Μεγάλος Διαγωνισμός με Τυχερές Διαμονές!
Διοργανώθηκε επίσης ένας μεγάλος διαγωνισμός σε συνεργασία με τον Apollo – το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο που φέρνει τουρισμό στην Ελλάδα – στον οποίο συμμετείχαν περίπου επισκέπτες. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με ένα ερωτηματολόγιο το οποίο καλούνταν να συμπληρώσουν οι επισκέπτες και να αποδείξουν τις γνώσεις τους σε ερωτήσεις για την ιστορία και γεωγραφία της Ελλάδας. Οι τυχεροί νικητές κέρδισαν ταξίδια, διαμονές και εισιτήρια από τον Apollo όπως και από τα ξενοδοχεία BLUE GR Mamidakis Hotels, KALYVES BEACH HOTEL & KIANI BEACH HOTEL που παρέθεσαν δωρεάν διαμονές.
Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Φιλανδίας, MATKA
Στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Φιλανδίας, (ημ/νίες 20-23 Ιανουαρίου 2011) στην οποία δυστυχώς δεν υπήρχε περίπτερο της Ελλάδας – καθώς ακυρώθηκε τελευταία στιγμή η συμμετοχή του ΕΟΤ, η North Events ήταν η μόνη ελληνική εκπροσώπηση με την διανομή των free press περιοδικών για τον ελληνικό τουρισμό “Kreikka 2011” από το περίπτερο του Apollo Kuoni. Εκτός της διανομής των περιοδικών μέσα από το περίπτερο του tour operator Apollo που εξαντλήθηκαν κυριολεκτικά όλα την τελευταία ημέρα, – διοργανώθηκε και μία έξυπνη ενέργεια έξω στην κεντρική είσοδο της έκθεσης με ένα stand και προσωπικό του Apollo που προσέφερε ζεστή σοκολάτα μαζί με τα περιοδικά “Kreikka 2011”.
H North Events είναι η μοναδική εταιρία που δραστηριοποιείται δυναμικά στην Σκανδιναβία για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού με σημαντικές πρωτοβουλίες και πολλαπλές ενέργειες. Περισσότερες πληροφορίες στο website www.north-e.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.