Home Tourism Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το συνέδριο IMIC 2011

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το συνέδριο IMIC 2011

IMIC 2011Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το συνέδριο IMIC 2011 που πραγματοποιείται 2-3 Φεβρουαρίου 2011, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Μέγαρο Μουσικής) με θέμα «Δίνοντας αξία στην εμπειρία του φαγητού».

56 ειδικοί επιστήμονες, marketiers, διακεκριμένοι επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης, δημοσιογράφοι, γνώστες των social media, food bloggers και πολλοί άλλοι, θα καταθέσουν τις απόψεις τους για το θέμα, με εισηγήσεις και σε στρογγυλά τραπέζια. Οι ομιλίες θα κινηθούν σε πέντε βασικούς άξονες: ταυτότητα και μάρκετινγκ, αυθεντικότητα και καινοτομία, δίκτυα και επικοινωνία, δημιουργία και προσφορά, βιωσιμότητα και ποιότητα.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

“Για πρώτη φορά θα μιλήσουν στην ίδια εκδήλωση τόσες πολλές κορυφαίες προσωπικότητες για τις συνέργειες τουρισμού και γαστρονομίας και είναι πραγματικά κρίμα να χάσουν το φετινό IMIC όσοι έχουν επαγγελματική σχέση με αυτό το αντικείμενο. Πρόκειται για συνέδριο-ορόσημο που δύσκολα θα επαναληφθεί στο μέλλον και θεωρώ ότι όλοι όσοι θα συμμετάσχουμε στο IMIC θα επωφεληθούμε ιδιαίτερα από την εμπειρία και τη γνώση των ομιλητών.” δηλώνει ο κος Δημήτρης Κούτουλας, μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής και εισηγητής στο συνέδριο.

Το συνέδριο έχει σαν σκοπό να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον και να συμβάλει στην περαιτέρω κατανόηση της σημασίας που έχουν οι γαστρονομικές εμπειρίες στον τουρισμό, στο πλαίσιο της σύνδεσης του τουριστικού προϊόντος με τις αυθεντικές εμπειρίες που αναζητούν οι άνθρωποι στα ταξίδια τους.

Το IMIC τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού/Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ. Υποστηρίζεται επίσης από το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) και το SITE Greece (Society of Incentives and Travel Executives).

Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και ο ΕΟΤ και στους πολυάριθμους χορηγούς επικοινωνίας προστέθηκε πρόσφατα και το in.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο επικοινωνείτε με την εταιρεία Ηλιότοπος Συνέδρια στο 210 9730697.

Σημαντικό: Το IMIC 2011 θα είναι μία ανθρακικά ουδέτερη και φιλική προς το κλίμα εκδήλωση.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.