Αρχική Sports Η Ελλάδα δεν θα φιλοξενήσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013

Η Ελλάδα δεν θα φιλοξενήσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013

mesogeiakoi2013Η Διεθνής Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) αποφάσισε στο Παρίσι την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, 2011, ότι η Ελλάδα δεν θα φιλοξενήσει τους Μεσογειακούς Αγώνων του 2013.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΕΜΑ, η οποία συνεδρίασε στο Παρίσι την Παρασκευή, ανακοίνωσε πως το μείζον πρόβλημα έχει να κάνει με την κατασκευή των δύο Μεσογειακών Χωριών στο Βόλο και τη Λάρισα, για τη φιλοξενία αθλητών και επισήμων, έργο κόστους 190εκ. ευρώ.
“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η απόφαση είναι να μην γίνουν στην Ελλάδα οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 ,” ανακοίνωσε πρόεδρος της ΔΕΜΑ  Amar Addadi, σύμφωνα με το Reuters.
Με ψήφους 12-1 κατά τη συνεδρίαση της Δ.Ε.Μ.Α. στο Παρίσι αποφασίστηκε να στερηθεί η Ελλάδα τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013.
«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για το που θα γίνουν, αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχουμε ως back-up, η απόφαση θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω,” είπε ο Addadi.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.