Αρχική Airlines News Ανανεωμένες γευστικές προτάσεις επιφυλάσσει η Cyprus Airways

Ανανεωμένες γευστικές προτάσεις επιφυλάσσει η Cyprus Airways

Cyprus Airways New menu Ανανεωμένες γευστικές προτάσεις επιφυλάσσει η Cyprus Airways στους επιβάτες της οικονομικής της θέσης (Aphrodite Class) στις πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα. Περισσότερες επιλογές, φρέσκα υλικά και γεύματα προσαρμοσμένα στην ώρα της κάθε πτήσης, συνθέτουν την ολοκληρωμένη πρόταση της Cyprus Airways.

Το νέο μενού περιλαμβάνει: Πρωινό αποτελούμενο από κρουασάν, μάφιν, βούτυρο και μαρμελάδα, τυρί και cream crackers (στις πρωινές πτήσεις)
Ζεστές λιχουδιές (επιλογή από σπανάκι και ρικότα/σπανάκι και φέτα/ ζαμπόν και τυρί/τέσσερα τυριά)
Ζεστό γεύμα
Αραβική πίτα (με ζαμπόν ή γαλοπούλα, ντομάτα, τυρί, μαγιονέζα, μαρούλι)

Εκτός από το ανανεωμένο μενού, οι επιβάτες της Cyprus Airways έχουν το προνόμιο και την ευχαρίστηση να απολαμβάνουν την εμπειρία του καινούργιου αερολιμένα στη Λάρνακα. Το υπερσύγχρονο αυτό terminal δίνει νέες διαστάσεις στη διευκόλυνση των επιβατών με την ευκολία στις ανταποκρίσεις, την ακρίβεια στις ώρες πτήσεων και την ελαχιστοποίηση του χρόνου παραλαβής των αποσκευών. Παράλληλα, ο αερολιμένας της Λάρνακας μετατρέπει τα ψώνια σε μια μοναδική εμπειρία, λειτουργώντας σαν ένα υπερσύγχρονο mall που φιλοξενεί τις πλέον αναγνωρίσιμες μάρκες διεθνώς.

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.cyprusair.com καθώς και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ταξίδι τους με τη Cyprus Airways.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.