Αρχική General Έφυγε ο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος

Έφυγε ο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος

Έφυγε ο Καπετάν Βασίλης ΚωνσταντακόπουλοςΑπεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης 25, Ιανουαρίου, 2011, σε ηλικία 76 ετών, ο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, από αναπνευστική ανεπάρκεια. Το τελευταίο διάστημα έπασχε από την επάρατη νόσο.Ο Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, ήταν o Ιδρυτής της Costamare Shipping Company S.A., η οποία σήμερα διαχειρίζεται 46 containers.
Eπίσης δικό του έργο είναι και η Costa Navarino στην Μεσσηνία της οποίας ήταν ιδρυτής και πρόεδρος, όπως και της Geohellas.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Costa Mare

Ο Καπετάνιος έφυγε γαλήνιος ολοκληρώνοντας  τα όνειρα και σχέδια του για τη θάλασσα και τη στεριά, με τη σκέψη του στην ελληνική ναυτιλία,  τους ναυτικούς του ομίλου και την αγαπημένη του πατρίδα,  τη Μεσσηνία.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 12:00 στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσις Σωτήρος (Άγιος Σώστης –  Λεωφ. Συγγρού)

O ενταφιασμός θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Η οικογένεια αντί στεφάνων  παρακαλεί να γίνουν δωρεές στο Ίδρυμα ΘΩΡΑΞ- Κέντρο Ερευνών Εντατικής και Επείγουσας Ιατρικής Θώρακος , τηλ. 210 7222934, στον αριθμό λογαριασμού  της τράπεζας Citibank:  5500063302 (ΙΒΑΝ: GR82 0840 1040 0000 0550 0063 302).

Η «Travelling News» συλλυπείται θερμότατα την οικογένεια του και τους λοιπούς συγγενείς και οικείους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.