Αρχική Airlines News Weekendair ναύλοι από την Olympic Air

Weekendair ναύλοι από την Olympic Air

Weekendair ναύλοι από την Olympic AirΗ Olympic Air εισάγει στην ελληνική αγορά μία νέα ιδέα: κρατήσεις της τελευταίας στιγμής με ειδικούς χαμηλούς ναύλους.
Κάθε εβδομάδα, η Olympic Air θα επιλέγει για εσάς 9 weekendair προορισμούς στους οποίους θα σας ταξιδεύει με ναύλους weekendair.
Κάθε Παρασκευή, στην ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com θα ανακοινώνονται οι weekendair προορισμοί της εβδομάδας (3 προορισμοί στο εξωτερικό και 6 στην Ελλάδα). Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, κάντε την κράτησή σας από Παρασκευή έως Κυριακή για ταξίδια από την ερχόμενη Δευτέρα και για 10 ημέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Olympic Air, 801 801 01 01 από σταθερό και +30 210 3550 500 από κινητό ή από το εξωτερικό και στην ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com  ή στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.