Αρχική Rally To Ράλι Ακρόπολις είναι σημαντικό γεγονός, και θα έχει προφανή θετικά...

To Ράλι Ακρόπολις είναι σημαντικό γεγονός, και θα έχει προφανή θετικά αποτελέσματα για τον ελληνικό τουρισμό

Το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θέτει υπό την αιγίδα του, προωθεί και στηρίζει το θεσμό του «Ράλι Ακρόπολις», επισήμανε ο υφυπουργός κ. Γιώργος ΝικητιάδηςΤο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θέτει υπό την αιγίδα του, προωθεί και στηρίζει το θεσμό του «Ράλι Ακρόπολις», επισήμανε ο υφυπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε για το ράλι.

Ο υφυπουργός τόνισε τη σημασία που έχει στο πλαίσιο της προβολής του ελληνικού τουρισμού η διοργάνωση που συγκεκριμένου αγώνα ο οποίος προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον .

Σε συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μουσείο της Ακρόπολης από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ο κ. Νικητιάδης κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου της Επιτροπής κ. Δεσποτόπουλου απηύθυνε χαιρετισμό και δήλωσε ότι το υπουργείο θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για τη διοργάνωση του αγώνα.

Επίσης ο υφυπουργός τόνισε ότι η πραγματοποίηση του Ράλι Ακρόπολις μετά από ένα χρόνο διακοπής είναι σημαντικό γεγονός, θα  έχει προφανή θετικά αποτελέσματα για τον ελληνικό τουρισμό αφού θα ενταχθεί στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων «κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.