Αρχική Airlines News easyJet: αύξηση 13% των θερινών δρομολογίων του 2011

easyJet: αύξηση 13% των θερινών δρομολογίων του 2011

easyjetΗ easyJet, ανακοίνωσε το πρόγραμμα δρομολογίων για τη θερινή περίοδο 2011, σημειώνοντας 13% αύξηση σε σύγκριση με τη θερινή περίοδο του 2010. Η easyJet, αυξάνει τη συχνότητα των δρομολογίων της σε δημοφιλείς προορισμούς και προσθέτει νέα δρομολόγια στη Μεγάλη Βρετανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Σημαντικά στοιχεία που περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα δρομολογίων:
Εξυπηρέτηση άνω των 40 εκατομμυρίων θέσεων μεταξύ 27 Μαρτίου και 29 Οκτωβρίου 2011
Προσθήκη 11 νέων δρομολογίων στην Ευρώπη
6 νέα δρομολόγια από το Λονδίνο Gatwick, Αμάν, Ισμίρ, Βερόνα, Μπολόνια, Σεβίλλη και Άμπερντιν
Σημαντική αύξηση πτήσεων προς και από μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Μάντσεστερ, το Άμστερνταμ , τη Βαρκελώνη, τη Γενεύη και το Παρίσι (CDG)

Η διευθύνουσα σύμβουλος της easyJet, Carolyn McCall δήλωσε: “Το θερινό μας πρόγραμμα είναι πιο διευρυμένο από ποτέ, και θα ενισχύσει ιδιαίτερα το δίκτυο της easyJet, με την αύξηση της συχνότητας των δημοφιλέστερων δρομολογίων μας και με την ένταξη νέων υπηρεσιών στους πιο ελκυστικούς προορισμούς. Η επιτυχία της easyJet βασίζεται στην προσφορά ανταγωνιστικών τιμών στα πιο κεντρικά αεροδρόμια, τις πιο εξυπηρετικές ώρες, τόσο στους επιβάτες που ταξιδεύουν για διασκέδαση όσο και στους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς.
Η σημερινή ανακοίνωση συνεπάγεται ότι τον επόμενο χρόνο η easyJet θα λειτουργεί 551 δρομολόγια σε 129 αεροδρόμια σε 30 χώρες. Συνολικά, η easyJet τη θερινή περίοδο του 2011 θα εξυπηρετήσει 40.64 εκατομμύρια θέσεις από 35.97 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.