Αρχική Hotels Eπιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας προς την εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

Eπιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας προς την εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

Tη διατήρηση καθαρών και ασφαλών οδοστρωμάτων ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Νομού ΜαγνησίαςΠαραθέτουμε επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας η οποία εστάλει προς την εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

“Μην κουράζεστε κύριοι της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.». Δεν έχουμε καμία διάθεση να μας πείτε την αλήθεια. Την ταλαιπωρία που υπέστησαν την έζησαν τόσο όλοι οι οδηγοί αλλά και συγκεκριμένα οι πελάτες μας. Εσείς οι ίδιοι αποδέχεστε ότι καταβλήθηκε προσπάθεια για να διατηρηθεί ανοιχτός στην κυκλοφορία ο Αυτοκινητόδρομος.
Τι να το κάνουμε όμως όταν δεν λειτουργούσαν και οι δυο λωρίδες κυκλοφορίας προς κάθε κατεύθυνση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα; Μιλάτε για αφενός άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και αφετέρου για νεότατης τεχνολογίας εξοπλισμό, παρόλα αυτά δεν πείσατε τους οδηγούς που με ελαφρά χιονόπτωση αντιμετώπισαν προβλήματα στο εθνικό δίκτυο που ήσασταν εσείς υπεύθυνοι.
Σας προσφέρουμε ένα ταξίδι για 2 άτομα να επισκεφτείτε ευρωπαϊκούς αυτοκινητοδρόμους για να δείτε πως δουλεύουνε και διατηρούνε όλο το πλάτος του αυτοκινητόδρομου καθαρό χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειλικρινά λυπούμαστε που επικαλείστε τη δύναμη της τροχαίας η οποία πράγματι κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να ενημερώσει τους οδηγούς για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις δικές σας ελλείψεις. Προτείνουμε την επόμενη φορά να είστε πιο επιμελείς στο έργο σας και να αφήσετε τις επιστολές για την αποκατάσταση της αλήθειας διότι οι οδηγοί που ταλαιπωρηθήκανε με τέτοια επαναλαμβανόμενη ελαφρά χιονόπτωση γνωρίζουν.
Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και συγχρόνως με τις εισπράξεις των διοδίων να φροντίζετε και τις υποχρεώσεις σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Δημ. Λεβέντης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.