Αρχική Hotels Acropolis Lunch στο Tudor Hall Restaurant

Acropolis Lunch στο Tudor Hall Restaurant

Acropolis Lunch στο Tudor Hall RestaurantΤο φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς απόλαυση, είναι ένα ταξίδι στις αισθήσεις, στα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό ενός λαού. Όταν δίνεται η δυνατότητα να συνδυαστεί με τις επαγγελματικές μας συναντήσεις σε προσιτή τιμή, τότε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Tudor Hall στον 7ο όροφο του μεγαλοπρεπούς King George Palace μπορείτε να γευματίσετε και το μεσημέρι! Συνδυάστε άψογα τα επαγγελματικά σας ραντεβού με εκλεπτυσμένες γεύσεις που φέρουν την υπογραφή του διακεκριμένου Chef Σάκη Τζανέτου.

Mε την ανυπέρβλητη θέα της Ακρόπολης το εστιατόριο Tudor Hall, προσφέρει ένα νέο μοναδικό περιβάλλον, υψηλή ποιότητα, φιλική εξυπηρέτηση και σας προσκαλεί να το ξαναγνωρίσετε! Το εστιατόριο αγγίζει τον Παρθενώνα και σας μεταφέρει σε ένα μαγικό ταξίδι στον χρόνο με τις πανέμορφες προθήκες του, μέσα στις οποίες φιγουράρουν αντίκες που μαρτυρούν μία άλλη εποχή, ενώ έχουν ήδη αφήσει τη σφραγίδα τους στο βιβλίο της ιστορίας της πόλης.

Δοκιμάστε σήμερα το ειδικό Acropolis menu τριών πιάτων με επιλογή ανάμεσα σε πιάτα με θαλασσινά ή κρεατικά και τις εξαίσιες γεύσεις με αγνά υλικά από την φάρμα μας Agreco στο Ρέθυμνο της Κρήτης στην μοναδική τιμή των €29! Σας περιμένουμε στο «παλάτι» μας καθημερινά 13:00- 16:00.

Το King George Palace αποτελεί την κορωνίδα του Ομίλου Grecotel & Classical Hotels και αναπόσπαστο κομμάτι της αθηναϊκής ιστορίας. Από το 1936 έχει φιλοξενήσει βασιλείς, πρίγκιπες, προέδρους και μυθικές προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο και είναι υπερήφανο μέλος των .

To Tudor Hall Restaurant λειτουργεί καθημερινά για πρωινό μεσημεριανό και δείπνο

Τηλ. κρατήσεων: 210 32 58 975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.