Αρχική Tourism Χριστουγεννιάτικος μπουναμάς με δώρα αξίας 5.000.000 ευρώ!

Χριστουγεννιάτικος μπουναμάς με δώρα αξίας 5.000.000 ευρώ!

Χριστουγεννιάτικος μπουναμάς με δώρα αξίας 5.000.000 ευρώ!Το travelplanet24.com εύχεται χαρούμενες γιορτές εκπλήσσοντας ευχάριστα τους πελάτες του

Φέτος τον Άγιο Βασίλη τον πρόλαβε για μια ακόμη χρονιά το travelplanet24.com. Κλείνοντας 3η συνεχή χρονιά, το travelplanet24.com γιορτάζει και μας εύχεται «Χρόνια Πολλά» μοιράζοντας δωροεπιταγές!
Όπως και πέρσι, αλλά ακόμη «ανοιχτόχερο», το online ταξιδιωτικό γραφείο προσφέρει 250.000 voucher. Έτσι, όσοι πελάτες έχουν κλείσει κάποιο από τα ταξίδια τους μέσω του www.travelplanet24.com, θα λάβουν voucher αξίας 20 ευρώ. Συνολικά, το γραφείο θα μοιράσει vouchers αξίας 5.000.000 ευρώ!!!!!

«Ένα ταξίδι είναι πάντα το καλύτερο δώρο, ειδικά σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο. Ευχαριστούμε όλους τους εκλεκτούς πελάτες μας που μας εμπιστεύονται επί σειρά ετών και τους ευχόμαστε Χαρούμενες Γιορτές με ένα δώρο που θα τους θυμίζει τη συνεργασία μας αλλά και θα τους δώσει ακόμη ένα έναυσμα για περισσότερες αποδράσεις εντός και εκτός Ελλάδας», δήλωσε ο κύριος Philipp Brinkmann, διευθυντής και ιδρυτής του online ταξιδιωτικού γραφείου.

Mε τις προσφορές σε δωρεάν νύχτες, την εγγύηση καλύτερης τιμής και το κουπόνι αξίας 20€ για κάθε αξιολόγηση ξενοδοχείου που κάνετε, το travelplanet24.com έχει δημιουργήσει ελκυστικά προνόμια για την διοργάνωση του ταξιδιού σας, από άποψη μεταφοράς, διαμονής και μετακινήσεων, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Συνδυάστε τη διαμονή με τις προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και τις επίγειες υπηρεσίες που θα βρείτε πάντα στην καλύτερη τιμή στο travelplanet24.com. Μπείτε έγκαιρα στο site www.travelplanet24.com και ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για τις καλύτερες και οικονομικότερες χειμερινές διακοπές.
Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.