Αρχική Hotels Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια...

Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια σε συνεργασία με την Unicef

Μεγάλη Βρετανία Χριστούγεννα 2010Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στα πλαίσια τόσο των Ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όσο και των Ενεργειών Εσωτερικής Επικοινωνίας, διοργανώνει φέτος στις 19 Δεκεμβρίου 2010 τη Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Ξενοδοχείου.
Ο λόγος που κάνει την συγκεκριμένη γιορτή ακόμα πιο ξεχωριστή και μοναδική, είναι η φετινή συνεργασία του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία με τη Unicef, με κύριο σκοπό την ενίσχυση του σπουδαίου έργου του οργανισμού, μέσω τριών διαφορετικών ενεργειών:

Α) Την αγορά όλων των δώρων για τα παιδιά των εργαζομένων του Ξενοδοχείου από τη Unicef.

Β) Τη διενέργεια εράνου, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης γιορτής, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού, μέσα από την ευγενική συνεισφορά των εργαζομένων.

Γ) Επίσης, παράλληλα πραγματοποιείται καμπάνια, η οποία συλλέγει χρήματα για να υποστηρίξει το πρόγραμμα της UNICEF “Schools for Africa – Ελάτε να στείλουμε μαζί όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά στο σχολείο”, το οποίο εστιάζει στην παροχή βασικής εκπαίδευσης για 8 εκατομμύρια παιδιά στη Νότια Αφρική.
Επιπλέον, όπως και κάθε χρόνο, θα παρευρεθεί στην Εταιρική Παιδική γιορτή μια ομάδα παιδιών από τα Παιδικά Χωριά SOS.

Συμπληρωματικά, για δεύτερη φορά μέσα στο 2010 συλλέγονται ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια από τους εργαζόμενους του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία για να δοθούν  στο «Ίδρυμα αστέγων του Δήμου Αθηνών» αλλά και στα Παιδικά χωριά SOS, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο, για άλλη μια φορά, την έμπρακτη ευαισθητοποίηση του ξενοδοχείου σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα και ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το κεντρικό σύνθημα αυτής της Εταιρικής Εκδήλωσης μας είναι:  «Ελάτε να δώσουμε στα παιδιά των εργαζομένων μας μια ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χαμογελάσουν και παράλληλα στα παιδιά όλου του κόσμου μια ίση ευκαιρία στην εκπαίδευση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.