Αρχική Cruises Υπογραφή της Σύμβασης για την Εκτέλεση Περιηγητικών Πλόων από πλοία με σημαία...

Υπογραφή της Σύμβασης για την Εκτέλεση Περιηγητικών Πλόων από πλοία με σημαία τρίτων χωρών με αφετηρία ελληνικό λιμένα

Υπογράφεται την Τρίτη 14/12 από τους Υπουργούς Γ. Διαμαντίδη και Π. Γερουλάνο, η Σύμβασης για την Εκτέλεση Περιηγητικών Πλόων από πλοία με σημαία τρίτων χωρών με αφετηρία ελληνικό λιμέναΥπογράφεται σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, στο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, στις 12μμ, από τους Υπουργούς Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας κ.Γιάννη Διαμαντίδη και Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό των δικαιολογητικών και τον ορισμό του περιεχομένου της Σύμβασης για την Εκτέλεση Περιηγητικών Πλόων από πλοία με σημαία τρίτων χωρών με αφετηρία ελληνικό λιμένα (σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 1 παρ. 1 περ. γ΄ του ν. 3872/2010).

Λαμβάνοντας υπόψη τις θετικές πολλαπλασιαστικές επιδράσεις, οι οποίες δύναται να προκύψουν από την άρση του cabotage, κύρια μέριμνα των συναρμόδιων υπουργείων ήταν η δημιουργία ενός σχεδίου σύμβασης, που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα του δημοσίου χωρίς να περιορίζει τη δραστηριοποίηση των εταιρειών με  περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες, κυρίως όμως θα προσφέρει κίνητρα για την προσέλκυση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, στοχεύοντας στην μεγιστοποίηση των αναμενόμενων ωφελειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.