Αρχική Tourism Τα Hellenic Duty Free Shops αναδεικνύουν τον «Προμηθευτή της Χρονιάς», στο...

Τα Hellenic Duty Free Shops αναδεικνύουν τον «Προμηθευτή της Χρονιάς», στο πρόσωπο του κυρίου «George Farah», Δ/ντος Συμβούλου του Travel Retail της Philip Morris.

Στην φωτο διακρίνεται ο κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών, ο κύριος George Farah, Διευθύνων Σύμβουλος του Travel Retail της Philip Morris και ο κύριος Βελέντζας, Γενικός Διευθυντής των Καταστημάτων Αφορολόγητων ΕιδώνΤα Hellenic Duty Free Shops, θεσμοθετούν από εφέτος τη βράβευση του «Προμηθευτή της Χρονιάς». Η αναγνώριση της συμβολής των προμηθευτών και η ενδυνάμωση των σχέσεων μαζί τους, θα συμβάλει στην προσπάθεια των Hellenic Duty Free Shops να διατηρήσουν τα ιδιαιτέρως θετικά αποτελέσματα, αλλά και να βελτιώνουν συνεχώς την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες τους. Η βράβευση του κυρίου George Farah και της Philip Morris επισφραγίζει μια μακρόχρονη και εξαιρετικά καρποφόρα συνεργασία.
Τα Hellenic Duty Free Shops ευελπιστούν η βράβευση αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για την καθιέρωση ενός θεσμού που θα κρατήσει χρόνια. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος επισήμανε ότι ο νέος αυτός θεσμός του «Προμηθευτής της Χρονιάς» θα αποδώσει το επιθυμητό κίνητρο, θα εμπλουτίσει τον συναγωνισμό μεταξύ των προμηθευτών, θα ευνοήσει καινοτόμες εμπορικές πρακτικές, επιτυγχάνοντας το τελικό ζητούμενο της δραστηριότητας της εταιρείας που δεν είναι άλλο από την παροχή προϊόντων με μεγαλύτερη τελική αξία προς όφελος του ταξιδιώτη.
Η εκδήλωση της βράβευσης έλαβε χώρα στο εστιατόριο Διόνυσος by the Acropolis παρουσία πλήθος προμηθευτών και στελεχών της Philip Morris και των Hellenic Duty Free Shops. H μακροχρόνια συνεργασία της Philip Morris με τα Hellenic Duty Free Shops έχει προσφέρει τα μέγιστα και στις δύο εταιρείες. Ο κύριος Farah και οι συνεργάτες του εκτιμώντας τη δυναμική και την τεχνογνωσία των Hellenic Duty Free Shops πρότειναν στην εταιρεία να αναλάβει, δια μέσω θυγατρικής, τη διανομή των ειδών της Philip Morris σε πλοία που εκτελούν πλόες σε χώρες του εξωτερικού και σε άλλα σημεία τοπικής διανομής, οδηγώντας ουσιαστικά σε μια συνεργία με πολυπληθή οφέλη και για τις δύο πλευρές. Εμπορικά, η Philip Morris ακολούθησε όχι μόνο πρωτοποριακές, αλλά και επί της ουσίας ενέργειες που δημιούργησαν για το ταξιδιωτικό κοινό πραγματικές ευκαιρίες αγοράς, δίνοντας νέα ώθηση στην αγορά των αφορολόγητων καπνικών προϊόντων. Υποστηρικτής της συνεργασίας, ο κύριος George Farah. Γι’ αυτό, υπερβαίνοντας την κάποιες φορές «απρόσωπη» έννοια της εταιρείας, τα Hellenic Duty Free Shops δεν βραβεύουν μόνο την Philip Morris, αλλά τιμούν τον άνθρωπο πίσω απ’ όλα αυτά. Χωρίς την αμέριστη υποστήριξη και καθοδήγηση του δεν θα είχε πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο εγχείρημα.
Ο κύριος Βελέντζας τόνισε «Η συνεργασία μεταξύ δύο εταιρειών αποτελεί case study για μελέτη, αλλά case studies συνεργασίας εταιρειών, όπως αυτή, συναντά κανείς πολύ συχνά στα εγχειρίδια. Αυτό που δεν συναντά κανείς συχνά είναι άνθρωποι με ήθος, αξίες και σπάνια ψυχή, σαν αυτή του κυρίου Farah. Είμαστε πολύ τυχεροί όλοι εμείς που τον έχουμε γνωρίσει και ως συνεργάτη και ως φίλο.» και συνεχίζοντας πρόσθεσε «Μία δύσκολη χρονιά, όπως εξελίχτηκε το 2010, η Philip Morris στάθηκε ουσιαστικά δίπλα μας προσαρμόζοντας την τιμολογιακή της πολιτική, επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και υλοποιώντας πληθώρα προωθητικών ενεργειών για την υποστήριξη των πωλήσεων.»
Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την ευχαριστήρια ομιλία του κυρίου George Farah ο οποίος έκανε μία ιστορική αναδρομή στη μακροχρόνια συνεργασία της Philip Morris με τα Hellenic Duty Free Shops και την ιδιαίτερη σχέση του με τον κύριο Γιώργο Βελέντζα, καθώς και με τη δέσμευσή του για μία αποτελεσματικότερη συνεργασία τα επόμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.