Αρχική Συνεδριακός Τουρισμός Συνεργασία της ΕΤΟΑΑ με την Vacationrelation.com

Συνεργασία της ΕΤΟΑΑ με την Vacationrelation.com

etoaaΗ Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ), ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των χρηστών του διαδικτύου προχώρησε σε συνεργασία με την  Vacationrelation.com στην επίσημη τουριστική ιστοσελίδα της Αθήνας  www.breathtakingathens.com.
Ο Έλληνας και ξένος επισκέπτης της Αθήνας έχει την ευχέρεια να «ανεβάζει» το ταξίδι του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και να παρακολουθεί ποια άλλα άτομα θα βρεθούν στον ίδιο προορισμό την ίδια ημερομηνία, ενώ παράλληλα έχει την δυνατότητα να φιλτράρει τους συνταξιδιώτες του, σύμφωνα με τα προσόντα και τα ενδιαφέροντα τους.
Το Vacationrelation.com αποτελεί έναν νέο και πρωτοποριακό τρόπο χρησιμοποίησης των υφιστάμενων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας την ποιότητα του ταξιδιού, αναπτύσσοντας ένα μοναδικό σύστημα κρατήσεων όπου οι χρήστες επωφελούνται, οργανώνοντας το ταξίδι τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Μέσω της ιστοσελίδας δίνεται η δυνατότητα σε επισκέπτες διαφόρων κατηγοριών να επικοινωνούν μεταξύ τους σε όλα όσα συνδέεται το ταξίδι τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΟΑΑ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συνήθως κάνουμε γνωριμίες προς το τέλος του ταξιδιού μας, όταν έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε τις νέες μας γνωριμίες στο Facebook, ενώ θα ήταν πιο ευχάριστο αλλά και ταυτόχρονα χρήσιμο άμα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε κατευθείαν από την πρώτη μέρα».
Η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) μέσω ενός συστηματικού και στοχευμένου προγράμματος προβολής και προώθησης της Αθήνας σε επιλεγμένες αγορές και ομάδες δυνητικών επισκεπτών ενισχύει σημαντικά την προβολή της σύγχρονης και εναλλακτικής εικόνας της πόλης στο εξωτερικό με την αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων marketing και νέων μέσων επικοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.