Αρχική Hotels Σαν παραμύθι……..

Σαν παραμύθι……..

argentiko christmasΤο Argentikon Luxury Suites στο Κάμπο της Χίου έβαλε και φέτος τα γιορτινά του!!

Ανοίγοντας τις βαριές πόρτες του, ο επισκέπτης μεταφέρεται σε ένα παραμυθένιο κόσμο, στο χαρούμενο φωτεινό χώρο των παιδικών ονείρων.

Στο Argentikon και σε όλο το Κάμπο δεσπόζει το ψηλότερο στην Ευρώπη και ίσως στο κόσμο, ζωντανό στολισμένο Χριστουγενιάτιο δένδρο ύψους 27 μέτρων με 28.000 φωτάκια πάνω του, στέλνοντας το μήνυμα των ημερών παντού.
Αργεντικόν ΦάτνηΗ απέριττη φάτνη του Χριστού δίνει το φως της αγάπης και της ταπεινότητας. Φωτειζόμενα και κινούμενα ελάφια, αρκούδες και  πιγκουΐνοι, συνθέτουν ένα σκηνικό μαγικό και ονειρέμενο με τα συνολικά 120.000 λαμπόνια που υπάρχουν στο Κτήμα.

Τα παιδιά τρέχουν χαρούμενα στο έλκυθρο του Άγιου Βασίλη ενώ μια βροχή από χιονονυφάδες φωτίζει τα χαμογελαστά τους πρόσωπα.

Δίπλα στο αναμμένο τζάκι και το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δένδρο ο Άγιος Βασίλης περιμένει τα παιδιά να τους προσφέρει σοκολάτες και να του πουν το δώρο που θα ήθέλαν να τους φέρει.

Οι μεγαλύτεροι επισκέπτες του Argentikon, μέσα στην ονειρεμένη αυτή ατμόσφαιρα αισθάνονται να βρίσκουν την κρυμμένη παιδικότητά τους!

Καθημερινά, το Κτήμα επισκέπτονται περισσότερα από 100 ατόμα και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις των ημερών στο νησί.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερο υλικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα Τηλ.: + 22710 33111
Fax:  + 22710 31465

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.