Αρχική Organizations Προκήρυξη ανοικτού Διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του Αναψυκτηρίου στον πρώην Συνοριακό Σταθμό...

Προκήρυξη ανοικτού Διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του Αναψυκτηρίου στον πρώην Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα

To Αναψυκτήριο στον πρώην Συνοριακό Σταθμό ΠρομαχώναΗ Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε. προκηρύσσει Ανοικτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό, για  την  εκμίσθωση  του Αναψυκτηρίου στον πρώην Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα, του  οποίου έχει τη διοίκηση και διαχείριση, με σκοπό την  αναβάθμιση και λειτουργία του.

Η μίσθωση θα έχει διάρκεια έξι (6) ετών.

O πρώην Συνοριακός Σταθμός Προμαχώνα, ο οποίος συνορεύει με το Γραφείο του ΕΟΤ, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Νομού Σερρών σε απόσταση 2 χλμ. από τον Προμαχώνα  και 47 περίπου χλμ. από την πόλη των Σερρών. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο, αφού ακόμη και μετά την ένταξη της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο πρώην Συνοριακός Σταθμός Προμαχώνα εξακολουθεί να αποτελεί την πύλη εισόδου και εξόδου προς τη χώρα αυτή και σημείο αναφοράς για την τουριστική εικόνα της χώρας μας.

Η λειτουργία του Aναψυκτηρίου θα συμβάλλει στην εξυπηρέτηση και αναψυχή τόσο των εισερχόμενων επισκεπτών, όσο και των εξερχομένων από τη χώρα μας.

Οι βασικές επιδιώξεις της ΕΤΑ Α.Ε. από την εκμίσθωση του Αναψυκτηρίου στον πρώην Συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα είναι η αισθητική και λειτουργική ανακαίνιση και αναβάθμιση της κτιριακής εγκατάστασης του ακινήτου, η λειτουργία του ως σύγχρονης μονάδας παροχής υπηρεσιών εστίασης και αναψυχής καθώς και η διαμόρφωση, αναβάθμιση, συντήρηση και προστασία του περιβάλλοντα χώρου, που περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της μίσθωσης.

Το υπό μίσθωση ακίνητο βρίσκεται στο Κτήριο Υποδοχής και περιλαμβάνει τμήμα του υπερυψωμένου ισογείου χώρου, εμβαδού 170,68 τ.μ. και το μπροστινό του τμήματος αυτού του ισογείου ημιυπαιθρίου χώρου (βεράντας) εμβαδού 91,12 τ.μ., λοιπούς εξωτερικούς χώρους εμβαδού 43,89 τ.μ., τμήμα του υπογείου χώρου συνολικού εμβαδού 98,35 τ.μ. καθώς και τμήμα του περιβάλλοντος το Κτήριο Υποδοχής χώρου, εμβαδού 395 τ.μ.

Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα, Ενώσεις Προσώπων ή Κοινοπραξίες που αποδεδειγμένα δραστηριοποιούνται στην εκμετάλλευση επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών εστίασης όπως καφέ-αναψυκτηριών, snack bar, εστιατορίων κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το Τεύχος Προκήρυξης από τα γραφεία της ΕΤΑ Α.Ε., Βουλής 7, 7ος όροφος, 706 γραφείο, από

3 έως  30 Δεκεμβρίου 2010.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 14 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΤΑ Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.