Αρχική Ελλάδα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με τα Classical και τα Grecotel Hotels &...

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με τα Classical και τα Grecotel Hotels & Resorts

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με τα Classical και τα Grecotel Hotels & ResortsΠαραδοσιακά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας είναι το σύνθημα μας για τα Χριστούγεννα του 2010. Με αποκλειστικές προσφορές από την καρδιά μας και μοναδικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, σας προσκαλούμε να επιλέξετε το γιορτινό πακέτο που σας ταιριάζει ή να χαρείτε με αυτούς που αγαπάτε στιγμές κεφιού και χαράς στα πιο κοσμοπολίτικα ρεβεγιόν και εορταστικά γεύματα της πόλης με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel.

Στα ομορφότερα μέρη της χώρας μας, στο κέντρο της πόλης και τις ωραιότερες αγορές: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, το έργο του Άη Βασίλη θα είναι πιο εύκολο. Νοσταλγήστε τα Χριστούγεννα των παιδικών σας χρόνων δίπλα στο αναμμένο τζάκι, στροβιλιστείτε στη λάμψη της γιορτής και χαρίστε στους αγαπημένους σας μοναδικές στιγμές, που η ανάμνησή τους θα σας κάνει πάντα να χαμογελάτε…

Το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων του Ομίλου Grecotel και Classical Hotels εξυπηρετεί  το κοινό με την παροχή πληροφοριών για τα ξενοδοχεία, τα προγράμματα, τα πακέτα προσφορών, συνεργασίες με τράπεζες, τουριστικά γραφεία κ.α. καθώς και τη δυνατότητα κρατήσεων στο: 801 801 70 70.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.