Αρχική Companies Η Google άνοιξε τις πότες της στο Google E-books με πάνω από...

Η Google άνοιξε τις πότες της στο Google E-books με πάνω από 3 εκατομμύρια βιβλία

Google eBooksΗ Google άνοιξε τις πόρτες της στο πολύ αναμενόμενο e-bookstore, Google E-books, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια βιβλία – πολλά από αυτά είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, από οποιαδήποτε συσκευή με web browser, ενώ τα βιβλία προς πώληση είναι μόνο για χρήστες από τις ΗΠΑ.

Το Google E-books προσφέρει ένα εναλλακτικό μοντέλο πωλήσεων από τους μεγάλους παίκτες στο χώρο, όπως Amazon, Barnes & Noble και Apple.
Αντί να αγοράζουν ηλεκτρονικά βιβλία μέσω ενός ενιαίου ηλεκτρονικού καταστήματος για να διαβάσετε μόνο με συμβατό λογισμικό (δηλαδή τα βιβλία που αγοράζονται από το Kindle Store μπορούν να διαβαστούν μόνο για Kindle apps), η Google επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν βιβλία, είτε από το κατάστημα της Google ή οποιοδήποτε άλλο online προμηθευτή που διαθέτει βιβλία προς πώληση σε μορφή EPUB και PDF και να διαβάσετε από οποιαδήποτε συσκευή με web browser.

Αυτό επιτρέπει σε ανεξάρτητους βιβλιοπώλες με πιστή πελατειακή βάση για να διαφημίζουν και να πωλούν Google E-books μέσω του δικού τους διαδικτυακού τόπου και να λαμβάνουν ένα μέρος των εσόδων, κάτι που μέχρι σήμερα η αγορά τους το αρνούνταν. Επίσης, επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλέγουν από ποιον να αγοράσουν τα βιβλία τους, πάνω από την πλατφόρμα της Google, όπως οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τρίτων από την Amazon. Επίσης η Google E-books ξεκινήσει το δικό της affiliate πρόγραμμα.

Είναι έξυπνη κίνηση εκ μέρους της Google, μίας και θα διαθέτει χιλιάδες προμηθευτές βιβλίων και affiliates για λογαριασμό αυτής της υπηρεσίας.

Πέρα από την Google Web εφαρμογή, οι χρήστες θα μπορούν να διαβάζουν Google E-books από apps για Android, iPhones, και iPad συσκευές. Οι χρήστες θα μπορούν αυτόματα να συγχρονίζουν ανάμεσα στις συσκευές τους, κάνοντας το δυνατόν να ξεκινά κανείς να διαβάζει το πρωί από iPad, να συνεχίζει το απόγευμα, από το σημείο που άφησε, από ένα iPhone ή Android και το βράδυ από το επιτραπέζιο υπολογιστή.
Σχεδόν 4.000 εκδότες προσφέρουν περιεχόμενο μέσω Google E-books συμπεριλαμβανομένων όλων των σημαντικών εκδοτών: Random House, Macmillan, Simon & Schuster, Hachette, κλπ.

Είναι ένα ολοκαίνουργιο οικοσύστημα, το οποίο δίνει την δυνατότητα στους λιανοπωλητές, affiliates και εκδότες να συμμετέχουν στην διαδικασία πώλησης e-book για πρώτη φορά.

Πηγή: Googe Blog

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Google άνοιξε τις πόρτες της στο Google E-books με πάνω από 3 εκατομμύρια βιβλία | Travelling News…

    Η Google άνοιξε τις πόρτες της στο πολύ αναμενόμενο e-bookstore, Google E-books, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια βιβλία – πολλά από αυτά είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, από οποιαδήποτε συσκευή με web browser, ενώ τα βιβλία προς πώληση …

  2. Η Google άνοιξε τις πόρτες της στο Google E-books με πάνω από 3 εκατομμύρια βιβλία | Travelling News…

    Η Google άνοιξε τις πόρτες της στο πολύ αναμενόμενο e-bookstore, Google E-books, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια βιβλία – πολλά από αυτά είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, από οποιαδήποτε συσκευή με web browser, ενώ τα βιβλία προς πώληση …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.