Αρχική General Η EMSC (UK), κατασκευάστρια εταιρεία του Powerstar®, ενεργοποιείται για να ανταποκριθεί στην...

Η EMSC (UK), κατασκευάστρια εταιρεία του Powerstar®, ενεργοποιείται για να ανταποκριθεί στην παγκόσμια ζήτηση

powerstarΗ εταιρεία EMSC (UK) Limited με έδρα το Yorkshire, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεχόμενη επιτυχία της με την υπογραφή νέων συμφωνιών στην Αυστραλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), που αφορούν την αγορά και την εγκατάσταση του συστήματος PowerStar, που αποτελεί την λύση  ενεργειακής απόδοσης εξοικονόμησης ενέργειας.
Στην Αυστραλία η εταιρεία έχει δημιουργήσει κοινοπραξία με την εταιρεία Cockburn Electrical με έδρα στο Perth και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ)  έχει υπογράψει συμφωνία αποκλειστικής διανομής με την Wildcatos Oil services.
Η επιχείρηση διεξήγαγε αναλυτική και σε βάθος έρευνα αγοράς με βάση τα δημογραφικά της στοιχεία για να εντοπίσει τις χώρες στις οποίες θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεσή  του Powerstar.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε χώρες όπου υπάρχει όχι μόνο μια αυξανόμενη ζήτηση για μια «πράσινη» προσέγγιση όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας σχετικά με τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, αλλά και στις επιχειρήσεις που βρίσκονται στη διαδικασία να βρουν τους τρόπους για μείωση των δαπανών τους, μέσω μιας αποδοτικότερης χρήσης του Powerstar, που πρέπει να αγοράσουν από τους προμηθευτές ενέργειας.
Μετά την επιτυχία που σημείωσε η εταιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο, είδε επίσης τις πωλήσεις της  για το PowerStar να αυξάνονται στις αγορές σε όλη την Ευρώπη. Για να ανταποκριθούν στη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά της Κύπρου, η εταιρεία έπρεπε επίσης, να απασχολήσει έναν νέο διευθυντή ανάπτυξης της επιχείρησης, για να διαχειριστεί τις δραστηριότητες του γραφείου.
Η Amecor και η Έργον Ενέργεια είναι αποκλειστικοί συνεργάτες της EMSc για τη Νότια Αφρική και την Ελλάδα αντίστοιχα και υποστηρίζονται από τα γραφεία της EMSc στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Κύπρο.
Ο Δρ Μαρδαπήττας σχολίασε: «Καθώς το διεθνές ενδιαφέρον για το Powerstar αυξάνεται, εμείς θα συνεχίσουμε να εντοπίζουμε και να εφαρμόζουμε την πιο κατάλληλη στρατηγική διανομής για την κάθε αγορά. Οι συνεργάτες μας έχουν δημιουργήσει μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν καθιερωθεί  και γνωρίζουν τις αντίστοιχες αγορές τους πολύ καλά».
Το PowerStar είναι το αποδοτικότερο σύστημα ενεργειακής απόδοσης εξοικονόμησης ενέργειας  στον κόσμο και μπορεί να εξοικονομήσει έως και 26,1% της συνολικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και των σχετικών εκπομπών CO², χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την προμήθεια του ηλεκτρικού εξοπλισμού. Η περίοδος αποπληρωμής κυμαίνεται  μεταξύ 0,8 και 2,5 ετών.

Το PowerStar παρέχει μια άμεση λύση για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, επιτρέποντάς τους να εξοικονομήσουν χρήματα μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, ταυτόχρονα με τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Κέρδη από την εγκατάσταση του συστήματος PowerStar® :

– Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 26,1%.
– Εξάλειψη των αρμονικών τάσης και έντασης, επομένως και του συντελεστή παραμόρφωσης, έως και 90%. Η αρμονική παραμόρφωση είναι παράγωγο κυρίως των υψηλής απόδοσης λαμπτήρων φωτισμού, των ηλεκτρονικών συσκευών όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, περιφερειακά μηχανήματα και των κινητήρων ρυθμιζόμενων στροφών (VSD). Επιδρά δυσμενώς σε ευρείας κλίμακας στοιχεία του συστήματος όπως στους πυκνωτές,  στους μετασχηματιστές και στους κινητήρες, προκαλώντας υπερθέρμανση, υπερφόρτωση και επιπρόσθετες απώλειες.
– Βελτίωση του συντελεστή ισχύος έως και 20% με αποτέλεσμα μικρότερο απαιτούμενο από την εγκατάσταση ρεύμα.
– Αύξηση του συντελεστή απόδοσης των ηλεκτρικών κινητήρων και της συνολικής ικανότητας της εγκατάστασης.
– Μείωση και σταθεροποίηση της τάσης εξαλείφοντας τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται λόγω του φαινομένου των έντονων διακυμάνσεων τάσης.
– Αύξηση της διάρκειας ζωής και μείωση του κόστους συντήρησης και αντικατάστασης των ηλεκτρονικών συσκευών, συστημάτων κλιματισμού, κινητήρων και λαμπτήρων.
– Προώθηση της εξοικονόμησης και της ορθολογικής χρήσης της ενέργειας και συνεισφορά στη μείωση της παραγωγής εναέριων ρύπων και την προστασία του περιβάλλοντος.
Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του συστήματος PowerStar®:

– Το πρωτοποριακό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή και τις απαιτήσεις της εγκατάστασής του (fully customized).
– Η λειτουργία του δεν απαιτεί καμία συντήρηση και έχει διάρκεια ζωής 50 χρόνια.
– Παρέχεται 15ετής εργοστασιακή εγγύηση και γραπτή εγγύηση  αποτελεσμάτων
– Αποτελεί ένα εγκεκριμένο και πλήρες σύστημα ενεργής εξοικονόμησης ενέργειας.
– Είναι ελεγχόμενο μέσω PLC, έχει τη δική του διεύθυνση IP και μπορεί να ελεγχθεί ηλεκτρονικά από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αν απαιτηθεί. Το σύστημα παρέχει πλήρη δεδομένα λειτουργίας μέσω της εγκατεστημένης οθόνης, αλλά και μέσω του διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο (real-time monitoring through the internet).
– Είναι αναγνωρισμένο για τον εξαιρετικά υψηλό βαθμό απόδοσης και για την επίτευξη αποτελεσμάτων σαφώς ανώτερων από κάθε άλλο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.
– Η ανωτερότητα του συστήματός μας έχει επικυρωθεί από ανεξάρτητες δοκιμές όπου το PowerStar®:
– Πέτυχε εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 13% υψηλότερη από αυτή των ανταγωνιστών.
– Εξάλειψε τις Αρμονικές Διαταραχές σε ποσοστό 88% περισσότερο από τα συστήματα  των ανταγωνιστών.
–  Έχει τη χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας. Το PowerStar® δεν αναπτύσσει θερμοκρασία υψηλότερη από αυτή του περιβάλλοντος, ενώ τα άλλα συστήματα που μελετήθηκαν ανέπτυξαν θερμοκρασία έως και 70°C.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.